2777
2789

دندون عقلم رو کشید ولی تهش شکست خودش گفت نشکسته ولی من شنیدم و دندونم هم دیدم تهش خورد شده الان چیکار کنم خودش هم نمیتونه جراحی کنه هیچی نمیشه فردا ببرم جراح؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا پول به جهنم خون میاد خیلی نگرانم

فک نکنم چیزی بشه

منم دو سه سال دند نم شکسته بود خودش در اومد سیاهش ده بود دیگه

خالمم دو سه ماه بعد فهمید دندون عقلشو درست نکشیده خودش با ناخن و مچین درش اورد

آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن
فک نکنم چیزی بشهمنم دو سه سال دند نم شکسته بود خودش در اومد سیاهش ده بود دیگهخالمم دو سه ماه بعد فهم ...

این با ریشه مونده توش بخش عظیمش دراومد ولی تهش شکسته نگرانم دارم سکته میکنم میگم نکنه خونش بند نیاد 

این با ریشه مونده توش بخش عظیمش دراومد ولی تهش شکسته نگرانم دارم سکته میکنم میگم نکنه خونش بند نیاد

یه پنبه بزار گازی بگیر خاله من اندازه دو تا سر سوزت استخون مونده بود تو لثش خیلیم پایین بود

دلم ریش شد یه تیغ برداشت داغ کردن با پنبه الکی زر رو لثش با تیغ لثشو باز کرد با موچین در اورد ریشه رو بعدشم یه چیز خنک گذاست رو لثش خیلی قشنگ اصلا جاش نموند عفونتم نکرد برگام ریخته بود من تشنج کردم حالم بد سد نمیدونم اون چجوری کرد

تاره یه خال گوشتی گنده هم بقل بینیش داشت

با موجین گرفت گرفت کشید بعدش با یه تیغ از زیر بردش صورتش پر خون شده بود میگفت اخیش رفت

ولش‌جاش موند مجبور شد بره لیزر 

آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن