2777
2789
عنوان

عوض کردن خونه

127 بازدید | 8 پست

بچه ها ما اول مهر موعد رهن خونمونه به صاحب خونه سه هفتس گفتیم که میخوایم پاشیم یکم از پولمونو بده تا دنبال خونه باشیم گفت ندارم خونه رهن بره بهتون میدم

خلاصه ما جای دیگه خونه دیدیم خیلی خوب بود اونجارو‌هم قرار داد نوشتیم برای اول مهر

این خونه ای که توش هستیم هم تو دیوار چندتا املاکی گذاشته یه نفر بیشتر واسه بازدید نیومدن هیشکی هم قبول نکرد

میگم تا اول مهر اگه کسی اینجارو رهن نکنه این صاحبخونه دبه نکنه پول رهنتونو ندارم بهتون بدم ادم بدیم نیست ولی همش استرس دارم مارو اذیت نکنه چون جای دیگه ای قول دادیم..بنظرتون میتونه مارو‌ اذیت کنه و پولمونو نده؟

اره میتونه 

جریمه دیرکرد نوشتین توی قولنامه؟ 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دبه نمیکنه که عزیزم باید خونه اجاره بره پول شمارو بده البته مونده به اینجا موعدتون بود در بیاید یا ب ...

قرار داد داریم عزیزم که اول مهر باید پولو بده دیگه ما مسئول اجاره رقتنش که نیستیم عزیزم شاید چندماه اجاره نرفت

قرار داد داریم عزیزم که اول مهر باید پولو بده دیگه ما مسئول اجاره رقتنش که نیستیم عزیزم شاید چندماه ...

معمولا تا ۲۰روز بعد از قرار داد این پول میتونه بمونه 

مستاجر ما روز موعد پول رو از ما گرفت تا ۱۵روز بعد از موعد بازم نشست به بنگاهی که اطلاع دادیم گفت تا ۲۰روز اوکیه شما هم میتونستید دیر تر پولشو بدید 

نلایک
معمولا تا ۲۰روز بعد از قرار داد این پول میتونه بمونه مستاجر ما روز موعد پول رو از ما گرفت تا ۱۵روز ب ...

ما مسئله تخلیه نداریم همون روز میخوایم بریم فقط چون جای دیگه قول دادیم میگم که اذیت نکنه حالا دوباره بهش زنگ میزنیم که همون روز پولمونو میخوایم ایشالا اذیت نمیکنه😫

نه تاجایی که میدونم قانونیه بین همه هست که اگه پول و نده باید جریمه بده ایشالا قضیه به اونجا نرسه😫

ایشالا نمیرسه 

صابخونه قبلی ما وقنی خونه جدید و قولنامه کردیم پولو نداد و خونه ی جدید از دستمون رفت 

بعد هی رومون فشار میاورد که خالی کنین خونه رو، یه 20 روزی طول کشید دوباره خونه پیدا کردیم، دیگه برای خونه دومی ادب شد سریع پولو بهمون داد، ما هم دو سه روزه خونه رو خالی کردیم کلید و تحویل دادیم و باقی پولمونو ازش گرفتیم

کلا این مرحله زجر آورترین قسمت مستاجریه

ایشالا زودتر خونه بخریم راحت شیمممممممممم همه مون، الهی آمـــــین 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ایشالا نمیرسه صابخونه قبلی ما وقنی خونه جدید و قولنامه کردیم پولو نداد و خونه ی جدید از دستمون رفت ب ...

دقیقا تا از این خونه بری خونه جدید و‌پولتو‌ بگیری همش استرس داری انشالله همه مستاجرا خونه دار بشن 😔🤲🏻♥️