2777
2789
عنوان

تیزهوشان نهم ب دهم کیا قبول شدن

480 بازدید | 21 پست

سلام دوستان عزیز،کسی هست ک خودش یا فرزندش تیزهوشان ۹ام ب دهم امسال یا سال قبل داده و قبول شده ،،اگر اکی هست لطفااااا راهنماییم کنید کلا چ کلاسهایی نام موسسه نوع کتابا ،چ سوالاتی میاد توی امتحان ممنون میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا مثلا من ک تیزهوشان خوندم چی بهم دادن جز استرس و فشار...

میخوام دخترم نهم ب دهم بره تیزهوشان،درسته استرس داره ولی خودتونم میددنید معلمها کتابها و همه چیز درجه یکه و امکان قبولی توی یک رشته دلخواه هموارتره

میخوام دخترم نهم ب دهم بره تیزهوشان،درسته استرس داره ولی خودتونم میددنید معلمها کتابها و همه چیز درج ...

درسته منم قبول شدم ولی ببین دخترت تحمل داره سختی های تیزهوشانوتحمل کنه؟ اگه نمیتونه مجبورش نکن

درسته منم قبول شدم ولی ببین دخترت تحمل داره سختی های تیزهوشانوتحمل کنه؟ اگه نمیتونه مجبورش نکن

دخترم خیلی سخت کوشو زرنگه,الان مدرسه شاهد هست ولی میخوام بره تیزهوشان برای ۶ام ب ۷ام مشکلی پیشامد نتونست شرکت کنه

میخوام دخترم نهم ب دهم بره تیزهوشان،درسته استرس داره ولی خودتونم میددنید معلمها کتابها و همه چیز درج ...

آره مدرسش عااالیه

ولی من اگه برمیگشتم عقب شاید میرفتم هنرستان چون علاقم دبیرستان فرزانگان نبود

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

آره مدرسش عااالیهولی من اگه برمیگشتم عقب شاید میرفتم هنرستان چون علاقم دبیرستان فرزانگان نبود

ک اینطور،بعدیک سوال،،،من شنیدم تیزهوسان هنر هم تاسیس شده شما چیزی شنیدی؟و اینکه شنیدم تیزهوشان انسانی نداره کلا درسته؟

شما قلمچی کار کردی ک قبول شدی؟چون تیزلاین و هزارتا موسسه دیگ هم هست ادعا دارن

قلمچی خیلی فرق داره 

جامعه اماریش زیاده وسطح سوالاشم بالا

اگه براش سخت میشه بفرستش مازواگه میخوادسوالات سخت کارکنه قلمچی