2821
2789
عنوان

کیست تخمدان

77 بازدید | 8 پست

سلام کسی تا حالا کیست تخمدان با داروی کمپاند دفع کرده؟چطور دفع شده؟

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

بعد قرص ک پریود میشی دفع میشهلخته ایه

شنیدم درد ناگهانی داره...شما تجربه شو داشتین؟

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شنیدم درد ناگهانی داره...شما تجربه شو داشتین؟

من تو دوران پریودی ک نمیدونستم کیست دارم خیلی درد داشتم و خونریزی 

نه من کیست ۸ سانتی داشتم درد نداش زیاد تو دوره پریودی یکم اذیت میشن

.‌‌

من پلی کیست داشتم پماد داره اینا که خوردم تو عرض ی ماه کیست 6سانتی دفع شد

عه چه خوب...خداروشکر...درد هم داشتین؟

عه چه خوب...خداروشکر...درد هم داشتین؟

من که کیست داشتم اون موقع آره از کمر درد زیر بغل شکم اونقدر درد میکرد که گریم می‌گرفت بعد دفع شدن درد نداشتم قبلاً پریودم درد داشت دیگه الان پریود میشم اصلا انگار پریود نشدم

منظورت قرص سپترون کامپاند؟

بله

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792