2821
2789
عنوان

چیکار کنممم🥹🥹🥹🥹🥹

45 بازدید | 2 پست

من با یکی از فامیل های دورم  شیش ساله اول بخاطر سنمون نشد نامزد کنیم بعد مامانم راضی نبود گفت زوده بعدشم الان میخوایم نامزد کنیم یکم من مشکل دارم و بخاطر فوت اطرافیان نشده 

عمش دوماه پیش فوت کرد گل گرفتم رفتم خاکسپاری ولی دور وایسادم کسی ندید خودش اومد تشکر کرد گل و گرفت 

بعد الان عموش فوت کرده بنظرتون گل بگیرم برم خاکسپاری یا نه ؟ موندم واقعاااااا مثلا عموم فوت کرد رفتیم شهر دیگه میگفت خیلی دوست داشتم بیام مراسمش گفتم زشته چون اخه تو فامیل پیچیده خواستگارمه 

چرا همه دارن فوت میکنن

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز