2777
2789

گوشی خالمو زدن پونزده روز گذشته هنوز خبری نیست

من مامان نامی هستم . پسر هنرمندم که با انگشتهای کوچکش پیانو مینوازد و دنیای من را زیبا تر میکند. عاشق موسیقی، لبخندهای بیدلیل و رویاهای بزرگ نامی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم شهر؟همیاب ثبت کرده؟من یک ماه و نیمه زدن 😢😢

اره همیاب ثبت کرد 

مشهد 

باید قبل اینک سیم‌کارت رو میسوزوند می‌رفت کلانتری پیش بچه های تجسس اونا از راه سیم کارت براش ردیابی بزنن ولی نکرد البته کلانتری اگر آشنا نداشته باشی نمیکنن فقط با اون راه پیدا میشه 

من مامان نامی هستم . پسر هنرمندم که با انگشتهای کوچکش پیانو مینوازد و دنیای من را زیبا تر میکند. عاشق موسیقی، لبخندهای بیدلیل و رویاهای بزرگ نامی

گوشی شوهرمو دزدیده بودن بعد دو سال پیدا شد 

همون موقع ک دزدیدن شکایت کرده بودن 

بعد آقا دزده فروخته بود ب یکی 

این خریدار هم افغانی بود پلیسا پیدا کردن رفتیم گرفتیم ازش خسارت دوربین شکستن شدشو ازش گرفتیم تا بازداشت نشه وگرنه بازداشت میشد

اره همیاب ثبت کرد مشهد باید قبل اینک سیم‌کارت رو میسوزوند می‌رفت کلانتری پیش بچه های تجسس اونا از را ...

احه گوشی رو خاموش نمیکنن نمیشه ردشو زد گوشی منو تا فهمیدم تو کیفم نیست دیگه زنگزدم خاموش بود

احه گوشی رو خاموش نمیکنن نمیشه ردشو زد گوشی منو تا فهمیدم تو کیفم نیست دیگه زنگزدم خاموش بود

اگر از راه سیم کارت باشه ربطی به خاموش بودن یا روشن بودن نداره 

ولی متاسفانه کلانتریا نمیزنن الا آشنا داشته باشی سیم کارت رو نسوزونده باشی بچه های تجسس برات بزنن

گوشی شوهرمو دزدیده بودن بعد دو سال پیدا شد همون موقع ک دزدیدن شکایت کرده بودن بعد آقا دزده فروخته بو ...

تو همیاب ثبت کردینیا فقط کلاناری گفته بودین؟اخه همیاب هر چهار ماه باید کلی پول بدی کل این دوسال رو برای پیگیری هزینه میدادین؟؟؟تازه این اتفاق افتاده یاقبلا؟؟تا سیم کارت رو گوشی انداختن پلیس خبر داد؟میشه بگین چه پیگیری هایی انجام دادین؟کل دوسال رو پیگیر بودینیا پلیس خودش دنبال کارتون بود؟

اگر از راه سیم کارت باشه ربطی به خاموش بودن یا روشن بودن نداره ولی متاسفانه کلانتریا نمیزنن الا آشنا ...

طمعنی؟اخه سیم کارت خاموش رو چطور میشهپیگیری کرد؟بعید میدونم 

اصلا بی‌خیال بودیم یهو زنگ زدن گوشیتون پیدا شده بعد دو سال

کاش منم به پلیس گفته بودم اون موقع کلانتری هیچی ثبت نکرد گفت فقط همیاب کاشرفته  بودم پلیس همون روز الان که رفتم میگه باید همون نوقع میومدی الاندیگه ثبتنمیکنیم😢

طمعنی؟اخه سیم کارت خاموش رو چطور میشهپیگیری کرد؟بعید میدونم

میشه عزیزدلم