بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید قبل اینک سیمکارت رو میسوزوند میرفت کلانتری پیش بچه های تجسس اونا از راه سیم کارت براش ردیابی بزنن ولی نکرد البته کلانتری اگر آشنا نداشته باشی نمیکنن فقط با اون راه پیدا میشه
من مامان نامی هستم . پسر هنرمندم که با انگشتهای کوچکش پیانو مینوازد و دنیای من را زیبا تر میکند. عاشق موسیقی، لبخندهای بیدلیل و رویاهای بزرگ نامی
گوشی شوهرمو دزدیده بودن بعد دو سال پیدا شد همون موقع ک دزدیدن شکایت کرده بودن بعد آقا دزده فروخته بو ...
تو همیاب ثبت کردینیا فقط کلاناری گفته بودین؟اخه همیاب هر چهار ماه باید کلی پول بدی کل این دوسال رو برای پیگیری هزینه میدادین؟؟؟تازه این اتفاق افتاده یاقبلا؟؟تا سیم کارت رو گوشی انداختن پلیس خبر داد؟میشه بگین چه پیگیری هایی انجام دادین؟کل دوسال رو پیگیر بودینیا پلیس خودش دنبال کارتون بود؟
اصلا بیخیال بودیم یهو زنگ زدن گوشیتون پیدا شده بعد دو سال
کاش منم به پلیس گفته بودم اون موقع کلانتری هیچی ثبت نکرد گفت فقط همیاب کاشرفته بودم پلیس همون روز الان که رفتم میگه باید همون نوقع میومدی الاندیگه ثبتنمیکنیم😢