2777
2789
عنوان

حق من این نبود

366 بازدید | 37 پست

با اشک و گریه مینویسم تا یکم از دردام کمتر بشه سبک بشم 

۷سال پیش همسایشون بودم کم و بیش همدیگرو میدیدیم پسر خوشتیپی بود و منم سنم کم بود ۱۷سالم بود و کلا تو باغ پسر و اینا نبودم دیدمش دلم رفت 🤦🏻‍♀️

خیلی دخترا دنبالش بودن ولی اون اینحوری نبود هرکی شماره میداد قبول نمیکرد و وو ولی این وسط ها با بعضی ها هم حرف میزد فقط  

هروز از مدرسه برمیگشتم همو میدیدم خیلی نگام میکرد و این نگاها دل منم برد 

یه روز که از مدرسه برمیگشتم خونه دیدمش خندید و رفت  رفتم خونه و مامانم گفت همسایه واسه پسرش اومده خاستگاری برات گفته جوابمو بدین قبول میکنین یا ن درحد حرف زدن بوده گفته اگه موافق هستین با خانواده بیایم صحبت کنیم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه روز که از مدرسه برمیگشتم خونه دیدمش خندید و رفت رفتم خونه و مامانم گفت همسایه واسه پسرش اومده خا ...

وای وای

یه روز تو کُره از یه گربه می‌پرسن «اسمت چیه؟!» میگه :میونگ هستم ؛ فرمانده کوچه پس کوچه های گوگوریو   

پدر و برادر من شدید مخالفت کردن و گفتن حتی سربازی هم نرفته اونم رفت سربازی دوسال سال دوم سربازی با گوشی مامانش بهم پیام داد منم گوشی مامانم بود گوشی نداشتم 

کم کم پیاما بیشتر شد و وابستگی من هم بیشتر و بیشتر دوسال تموم شد و خانوادم بازم مخالف من بخاطرش جلو همه وایسادم و گفتم الا و بلا همین دیگه هیچکسیو نمیخاممم ازدواج نمیکنم تا اخر عمر و رو دستتون میمونم که کاش این غلطو نمیکردم عقد کردیم و تو دوران عقد من با خانوادم دعوام شد گفتن حالا که میری هراتفاقی افتاد تقصیر خودته و مسعولش خودتی دیگه برنگرد حق نداری پشیمون بشی 

پدر و برادر من شدید مخالفت کردن و گفتن حتی سربازی هم نرفته اونم رفت سربازی دوسال سال دوم سربازی با گ ...

کاش همون موقع ک رفته بود سربازی فلنگ رو میبستی و با یکی دیگه ازدواج میکردی☹

یه روز تو کُره از یه گربه می‌پرسن «اسمت چیه؟!» میگه :میونگ هستم ؛ فرمانده کوچه پس کوچه های گوگوریو