2777
2789
عوارض که هیچ خیلی ام تقویتیه

خوردی تا حالا؟ گین آپ  کبد رو داغون می‌کنه تازه هر کی خورده بعد از قطع مصرف برگشته ب قبل 

ولی این بنظرم خوب بود ولی کاش قند نداشت نوشته بود دارای ساکارز 

تا میتونی کله پاچه وو دنبه وو گوشت قرمز با چربی بخور 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ۷۰کیلوام بادست وپای لاغر ولی صورتم لاغر شده تابستونا اینجوری میشم

خب اگه دوست داری جزئی چاق بشی و صورتت پر بشه پودر جوانه گندم بخور،خیلی خوبه.چند نفر از فامیلای ما خوردن صورتشون گرد و تپل شده.علت اینکه تو تابستون اینجور میشی اینه که بدنت آب مورد نیازشو دریافت نمیکنه،حتما روزی حداقل۸لیوان آب بخور

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

خوردی تا حالا؟ گین آپ کبد رو داغون می‌کنه تازه هر کی خورده بعد از قطع مصرف برگشته ب قبل ولی این بنظ ...

شکر داره خب اونم برا کالریشه 

من قندم پایینه 

ازکجا بیارم خواهر پول دنبه و این جور چیزارو؟

قبلنا هر صبح یه پرس حلیم میخوردم هر صبح 

صورتم خیلی خوووووب بود الان دیگه ..‌

خب اگه دوست داری جزئی چاق بشی و صورتت پر بشه پودر جوانه گندم بخور،خیلی خوبه.چند نفر از فامیلای ما خو ...

خواهر ۱۲لیوانم میخورم ..

🙃🙂نمیدونم چمه همه آزمایشامم سالمه 

ولی یه کم ریفلکس دارم

خواهر ۱۲لیوانم میخورم ..🙃🙂نمیدونم چمه همه آزمایشامم سالمه ولی یه کم ریفلکس دارم

عجب..چی بگم والا،شاید از همون رفلاکست باشه

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

شکر داره خب اونم برا کالریشه من قندم پایینه ازکجا بیارم خواهر پول دنبه و این جور چیزارو؟قبلنا هر صبح ...

ببین شکر اصلا خوب نیست مصرفش از هر چی ک‌شکر داره بزن بزار رو‌چربیو پروتئین آره می‌دونم گرونه گوشت و اینا من خودمم دلم میخواد چاقتر شم تصمیم گرفتم از شکر و غذاهای آشغال بزنم تا جاییکه میتونم مرغ با پوستش گوشت با چربیش و یا کله پاچه اینا رو بگیرم بیشتر مصرف کنم آها جوانه گندم و سمنو هم عالیه 

ببین شکر اصلا خوب نیست مصرفش از هر چی ک‌شکر داره بزن بزار رو‌چربیو پروتئین آره می‌دونم گرونه گوشت و ...

چی پروتیین داره؟

بنظرم همون گین آپ کودکان بهتره کلا ویتامینه س و پروتئین بدون شکر