2777
2789
عنوان

بیماری پوستی

415 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

کسی از بیماری پوستی صدف اطلاعی داره

پسر دوستم گرفته تهران هم برده دکتر ولی اصلا تغییری نکرده

خیلی نگرانه گفتم اینجا مطرح کنم شاید درمان خاصی داشته باشه این بیماری

من بی نظرم و تو بی نظیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه شفای پسر دوستتون ناد علی خوندم  امشب داره واسه کسایی که حاجت دارن ناد علی میخونم اگه کسی ...

ممنون عزیزم ان شالله خدا حاجت همه رو بده

من بی نظرم و تو بی نظیر

دختر خاله من. پسوریازیس (صدف) داره.

ببین این بیماری درجه داره. از خفیف خفیف گرفته تا شدید.

خفیفش و خیلی ها دارن. بروزش هم ممکنه بصورت شوره سر, سفت شدن ناخن پا, پوست پوست شدن کف دست و ... باشه. خفیفه و اذیتی نداره.

یه درجه بالاتر میتونه بصورت دایره های گرد قرمز که خارش هم داره. و روش پوسته میده رو نقاط تحت فشار بدن باشه. مثل ارنج.سر. کشاله ران.زانو... 

یه مدلش هم مدل ریز ریز و پخش شده تو کل بدنه.

یه مدل خیلی شدیدش اینه که همه جای بدن و درگیر میکنه و حتی به مفاصل هم حمله می کنه.

کمبود ویتامین دی و استرس و غذاهای سوداوی مزاج بدترش می کنه.

یه مدلش هم هست مخصوص کودکانه.

که معمولا بعد از تب استرپتوکوکی بروز می کنه و نواحی گردن و سینه پر از جوش های ریز میشه که احتمالش زیاده بعدا خودش از بین بره.

ONLY. GOD.
دختر خاله من. پسوریازیس (صدف) داره. ببین این بیماری درجه داره. از خفیف خفیف گرفته تا شدید. خفیفش و ...

ممنون عزیزم

دخترخاله ات درمان خاصی رو انجام داده؟

من بی نظرم و تو بی نظیر

ممنون عزیزم دخترخاله ات درمان خاصی رو انجام داده؟

بچه بود کشاله رانش جوش خیلی بزرگ زده بود که خاله ام اورد به مامانم نشون داد..زیرش قرمز بود..

چندبار دکتر بردنش همش پمادهای کورتونی میدادن بهش. 

الان بزرگ شده.و فقط رو پوست سرش چند تا لکه قرمز هست که پوست میده همین. کسی هم متوجه نمیشه. فقط باید پوستش و چرب نگه داره . چیز خاصی استفاده نمیکنه.

اما یکی از دوستام از فامیلشون میگفت که نوع خیلی شدیدش و داره. تمام مفصلاش درگیر شده. اونقدر شدیده که هر چند ماه یه بار امپول قوی باید بزنه. اوضاعش خوب نیست. میگفت براش دعا کنیم.. من خودم ندیدمش اما دوستم خیلی ناراحت بود براش.

ONLY. GOD.