2777
2789
عنوان

یعنی من همزاد یا جن عاشق داشتم

1391 بازدید | 17 پست

یادمه چندسال پیش یه خواستگاری داشتم که خانوادم خیلی خوششون اومده بود خودمم همینطور ولی از همون روز اول تا خود روز خواستگاری یه حس ترس و استرس داشتم که دائما گریه ام میگرفت تا که رسید به یکی دوروزه مونده به اینکه پسره رو از نزدیک ببینم تو خواب دیدم یه آقایی دنبالمه و هی میخواد از در بیاد داخل بشدت ازش میترسیدم تو خوابم میدونستم ازدواج کردم ولی اون آقا هی تهدیدم میکرد که تو مال منی تو باید برا من باشی و منم از حرفاش بیشتر میترسیدم و گریه میکردم اخرسرم اون خواستگاری بنا به دلایلی به سرانجام نرسید. الان یادم افتاد خواستم ببینم کسی تجربه ای داره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازنگرانی بوده همچین چیزی دیدی

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

چرا این جنهای عاشق فقط عاشق دخترهای کشورهای عقب افتاده میشن ؟ چرا عاشق دخترهای سوئد و نروژ و سوئیس نمیشن ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

چرا پس این فیلمای خارجکی از روی واقعیت ساختن چیه پس

هیچ واقعیتی نیست . بیشتر هدف از ساخت اینگونه فیلمها فروش در کشورهای جهان سوم هست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

مثلا منظورت همون کلاشیهای اد و لورین وارنفیلمهاشون کانجورینگ و آنابله که دروغ بودنیا موزه قلابیشون؟

چقد سوالای سخت میپرسین   منظورم جن گیرهایی که کلا انجام شده حتی کلیسا هم جن گیری انجام میشده حالا فیلم سریالا ب کنار

چقد سوالای سخت میپرسین منظورم جن گیرهایی که کلا انجام شده حتی کلیسا هم جن گیری انجام میشده حالا فی ...

بیشترشون ساختگیه فیک هستش

کشیشها هم که دکان باز کردن

خود آمورث که تو جنگیری استاد بوده گفته بیشتر اینا بیمار هستن 

ویدیوی زبان اصلیش رو ببین توضیح داده 

بیشترشون ساختگیه فیک هستشکشیشها هم که دکان باز کردنخود آمورث که تو جنگیری استاد بوده گفته بیشتر اینا ...

ی بیمار چطور میتونه با ی زبان دیگ با صدای دیگه حرف بزنه یا کارایی ک از ادم عادی ممکن نیست البتع چون انگار اطلاعات شما زیاذع میپرسم

ی بیمار چطور میتونه با ی زبان دیگ با صدای دیگه حرف بزنه یا کارایی ک از ادم عادی ممکن نیست البتع چون ...

اینو خوندم ولی ای کاش سیو میکردم کپی میکردم 

مستندش روهم دیدم اون زمان اهمیت نمبدادم دنبالش نبودم خیلی دارم دنبال این مستند میگردم پیدا نمیکنم