2821
2789

چرا خیلی زشته

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوخی میکنی😐؟

چیا میگی بهش؟

بعد اون ری اکشنش چیه؟

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

ابروم رفته اونم بنده خدا گیری افتاده از دستم یه کرم سالسیلیک اسیدم برام خرید

پسرا از دخترای با اعتماد به نفس خوششون میاد

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
ابروم رفته اونم بنده خدا گیری افتاده از دستم یه کرم سالسیلیک اسیدم برام خرید

دیگ اصلا از این موارد نگو بهش

اینجور اونو حساس میکنی و این رو میفهمونی بهش ک اره توام میتونی ازم ایراد بگیری

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

شوخی میکنی😐؟چیا میگی بهش؟بعد اون ری اکشنش چیه؟

ببین عرررر میزنماااا تن تن دماغمو بالا میکشم دهنمو مث اسب ابی باز میکنم شروع میکنم گریههههه من جوووش دااارم اونم بنده خدا فدات بشم قربونت برام قربون جوشای صورتت برم این دارویی ک گرفتم برات استفاده کن خوب نشدی یجا بهتر میبرمت:////////////=

.

خداوکیلی مثلا دانشجو روانشناسی هستی😐😐

ببین عرررر میزنماااا تن تن دماغمو بالا میکشم دهنمو مث اسب ابی باز میکنم شروع میکنم گریههههه من جوووش ...

خيلي ببخشيد همچين دختري از نظرم خيلي غير جذابه 😁😁 ايشونم فعلا قربون صدقه ميره يهو ميبيني خسته شد ازين رفتار تو درواقع جوشاتو تو چشمش چندين برابر بزرگتر كردي 

زنگ بزن بمن تا جوش درمان بشه خلاص✔️

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی