2777
2789
عنوان

سگ خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 28 پست
هر هفته نشورشمریض میشه . ماهی یه بار کافیه اون طرف هم رفت که رفت . مشکل خودشه شما سگ داری و اونجا خو ...

تو تابستون میشه زود تر شست 

ببین من خودم واقعا سگمو دوست دارم و برایش ارزش قائل هستم ی نفر میاد بی احترامی می‌کنه نمیشه چیزی نگف ی چیز بهم گفت که خیلی بهم بر خورد 

می‌گفت همین سگ ها هستن که تو خونه نگه میدارن به صاحبشون ببخشید تجاوز میکنن 

وقتی اینجوری میگه یعنی منو مورد خطاب قرار میده دیگه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی درست ازش نگه داری میکنم باز چرا نجسه مگه برای کثیفی نمیگن که نجسه؟

انگار تو جامعه نیستی ها از بچگی بمون یاد دادن انتظار نداشته باش هم مثل خودتون باشن

الان یکی بخواد بی دین بشه دیگه باید بقیه مثل خودش بی دین بشن مثال زدم ها

تو تابستون میشه زود تر شست ببین من خودم واقعا سگمو دوست دارم و برایش ارزش قائل هستم ی نفر میاد بی اح ...

بد گفت ولی اره شنیدم حیلیا بلا نسبت شما سگ برای کارای کثیف نگهداری میکنن

ولی خوب با همچین شخصی قطع رابطه کن

ببینید عزیزم❤ایشون باید محترمانه منزل شما رو ترک می کردن. اما در کل، به مردم حق بدید نتونن با پت خو ...

وقتی محترمانه ترک نکرد منم نمیتونم بهش احترام بذارم

وقتی درست ازش نگه داری میکنم باز چرا نجسه مگه برای کثیفی نمیگن که نجسه؟

ربطی به شستشو نداره. 

آب دهن سگ نجسه. شما داخل دهن سگ رو که نمی تونی بشوری؟ اگه آب دهنش یجا بریزه نجسه. 

سگ به دریای هفتگانه مشوی

که چو تر شد، پلیدتر باشد. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
وقتی محترمانه ترک نکرد منم نمیتونم بهش احترام بذارم

ولی نمی تونی و حق نداری بهش بگی بی پدر و مادر. 

مگه بهتون فحش داده؟ 

اگر فحش داده بود همون ابتدای تاپیک می نوشتید. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بد گفت ولی اره شنیدم حیلیا بلا نسبت شما سگ برای کارای کثیف نگهداری میکننولی خوب با همچین شخصی قطع را ...

اصلا با عقل جور در میاد نظر خودتون همچین کاری

عااالیکیف کردم از این پختگی و بیان عقیده همراه با احترام😍

قربونت برم ❤😍

تو تابستون میشه زود تر شست ببین من خودم واقعا سگمو دوست دارم و برایش ارزش قائل هستم ی نفر میاد بی اح ...

نه نمیشه

ماهی یه بار کافیه 

بیشتر نشور 

سگها بدنشون غدد چربی نداره . اذیت میشن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ولی نمی تونی و حق نداری بهش بگی بی پدر و مادر. مگه بهتون فحش داده؟ اگر فحش داده بود همون ابتدای تاپی ...

بالا توضیح دادم بله بی احترامی کرد 

ابتدای تایپک ننوشتم همین بالا هست

حرفش درست نبوده قبول دارم😖

ولی منظورم اینه که ذهنت رو درگیرش نکن.