2777
2789
عنوان

چجوری تموم کنم

66 بازدید | 4 پست

بچها با یه پسری 3 روزه تو اینستا اشنا شدم قراره فردا همو ببینیم نمیدونم شما هم اینجورید یا نه ولی وقتی سینگلم دلم دوست پسر میخاد ولی وقتی دارم اصلا دلم نمیخاد حوصله ندارم بعد تا الان که پسر خوبیه ولی خوب یکی به خاطر اون دلیل اول یکیم که هر چند ساعت میگه عکس بفرس ببینمت که خوب واقعا دارم زده میشم ی بارم ی عکس برام فرستاد اصلا شبیه پیجش نبود بازم گفتم طوری نیس حالا اخلاقش خوب باشه قیافرو فاکتور میگیرم ولی اینکه میگه عکس بده رو مخمه چجوری محترمانه تمومش کنم یا یه بار برم ببینمش بعد تموم کنم اینجوری ضایع نیست؟ یا الان که نرفتیم بیرون یه جوری تموم کنم اخه دلیلی ندارم نمیدونم چی بگم بهش باهم حرف میزدیم خوب بودیم 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اخه شمارمم داره همینجور یکیو بلاک کنم یه جوری نیست؟

الان رابطتون جدیه مگه؟

دارین آشنا میشد خب سه روز میگی 

بهش بگو خوشم نمیاد هعی عکس عکس می‌کنی 

هر کاری دوست داری کن 

میخوای بگو 

ک می‌خوام بیشتر آشنا شیم بعد رو رابطمون اسمی بزاریم 

هم تو من بشناسی هم من 

ک بعد هیچکس اذییت نشه 

نمی‌دونم باز خودتی ک انتخاب می‌کنی و بهتر می‌دونی چیکارکنی

الان رابطتون جدیه مگه؟دارین آشنا میشد خب سه روز میگی بهش بگو خوشم نمیاد هعی عکس عکس می‌کنی هر کاری د ...

نه داریم آشنا میشیم همین میگم خوشم نمیاد تمومش کنم اخه یکم روم نمیشه ولی خوب پشت گوشیه دیگه تموم میشه میره