2777
2789
عنوان

هدیه رو پس داد

1158 بازدید | 50 پست

تولد پسرخواهرم بود. بچه ی ۱۱ ساله . منم چند تا هدیه گرفتم که یکیش جعبه خوراکی خارجی بود چون عاشق چالش و خوراکی های خارجی آسیایی بود( اینم بگم ی مدت بین من و مادرش ی کدورتی پیش اومده.) 

دیدم مادرش پیام داده این ها که خریدی همه حرام هست. هیچ احتیاجی به هدیه های حرام شما نداریم و پس فرستاد. 

ب حدی بهم برخورده ک اشکم درومد

اینم بگم که همشون علامت حلال روشون بود.

چی کار کنم؟ 

وقتشه این امضا رو عوض کنم.

خودت بخورشون و دیگه کوفتم براش نخر

🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//تگ ممنوع//اگه تو تاپیکی پست میذارم بر اساس تجربیات خودمه و مخاطبم استارتره،اگه مخالف هستی و ادب کافی نداری ریپ نزن،ریپم زدی شاکی نشو که چرا فحش میدم عزیز دلم،من متاسفانه لال نیستم//

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

. چه بی لیاقته خواهرت!!!!! 

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕

خودت بخور

و دیگه حرف نزن باهاش

پروف خودمم🤭✅️کاربر دختر_خاکستری هستم:) معمولا با این کاربریم زیاد کاری نمیکنم و نمیام توش مگه اینکه اکانت اصلیم تعلیق بشه یا همینجوری رندوم شاید بیام🤣 تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️‎‎‎‎‎‎‎‎‎راستی اگه نظرتون مخالف نظر منه ریپ بزنین ناراحت نمیشم✨️🌙
به هیچ عنوان خودتو ناراحت نکن و اصلا به رو خودت نیار شما محبت و مهربونی خودتو نشون دادی مشکل از شعور ...

ممنونم. خیلی ناراحت شدم.

کلا هدیه پس دادن تو فامیل ما رسمه، البته به جز خودم

وقتشه این امضا رو عوض کنم.