2777
2789
عنوان

یه سوال دارم

67 بازدید | 9 پست

من وسواس دارم ( تا الان خیلی گفتم ) 

یه سوال ازتون داشتم 

اگه از آب کثیف ( روغنی و چرب ) داخل ظرف غذا روی صورتتون بپاچه ( یکی یا دو قطره / مطمئن هم نیستم که پلچیده یا نه ) باید صورتم رو بشورم آخه به صورتم کلی کرم و محلول میزنم مجبورم اونا رو از اول بزنم 

ببین تورو خدا وسواس نداشته باشین یکی تو فامیلیمون اینجوری بود درجا مریض میشد ودر آخر فلج شدو مرد  تورو خدا اگه جونتونو دوس دارین وسواس نباشید استرسی نباشید همه مریضی ها از وسواس بیش از حد و استرس بیش از حده 

ببین تورو خدا وسواس نداشته باشین یکی تو فامیلیمون اینجوری بود درجا مریض میشد ودر آخر فلج شدو مرد تو ...

وقتی میخوام به یه سری موارد توجه نکنم کلی استرس میگیرم ( الان امکان اینکه برم پیش مشاور رو ندارم ) 

میشه جواب سوالمم بدین ( میدونم مسخرس  😔)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐💔💔خدا کمکت کنه درکت میکنم سخته ولی یکی دو قطره چیزی نمیشه کثیف و خونی هم نیست که چربی و روغنه روغنی که میخووورین .

با دستمال کاغذی پاک کن یواش بعدم هیچی نشووور خواهر یعنی چی وسواس دارم یکی دو قطره آب کسی رو نکشته توروهم نمیکشه

😐😐💔💔خدا کمکت کنه درکت میکنم سخته ولی یکی دو قطره چیزی نمیشه کثیف و خونی هم نیست که چربی و روغنه ...

اخه حتی نمیدونم کجای صورتم خورده ؛ بعدش تا من بیام با دستمال پاک کنم خودش خشک شده 

اخه حتی نمیدونم کجای صورتم خورده ؛ بعدش تا من بیام با دستمال پاک کنم خودش خشک شده

خب پاک نکنننننننن بابا چیزی قراره بشه مگه ؟خودت عقل داری خواهر من منطقی فکر کن ببین مشکشتت ؟؟😐💔

تا کی وسواس قرارع بشی؟؟

تا کی قراره خودتو اذیت کنی ؟؟

یادمه یبار آب پارچ ریخته بود رو دست فامیلمون انقدرررر رفت با صابون شست دستاش قرمز قرمز بود الان همون زنه مریضه افتاده رو تخت دکترام تاثیر ندارن میخوای اینجوری بشی ؟؟؟؟؟!!!!!

خب پاک نکنننننننن بابا چیزی قراره بشه مگه ؟خودت عقل داری خواهر من منطقی فکر کن ببین مشکشتت ؟؟😐💔تا ...

نه اصلا !

من یه مدت نسبت به بهداشت صورتم کوتاهی کردم نتیجش شد کلی جوش و جای جوش 

الان احساس میکنم این وسواسم بخاطر اونه 

نه اصلا !من یه مدت نسبت به بهداشت صورتم کوتاهی کردم نتیجش شد کلی جوش و جای جوش الان احساس میکنم این ...

منم مثل شما بودم مشکلی نیست درکتون میکنم چندتا قطره آب چرب اصلا مشکلی به وجود نمیاره .

فقط دستاتونو نزنید صورتتون و رو بالشتی رو منظم یک بار در هفته بشورید بخور صورت انجام دهید هیچ اتفاقی نمیوفته