2777
2789
عنوان

دلمه🤤

111 بازدید | 12 پست

بچه ها دلمه رو چطوری درست میکنید؟ 

ازدلمه چی بیشتر خوشتون میاد

لطفا هرکی با هر رسپی درست میکنه خوشمزه میشه بگه ممنون❤🌼

درخواست دوستی قبول نمیکنم بااحترام🙂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلم

فلفل دلمه ای

بادمجون و کدو 

برگ مو

اصلا عاشق هرمدل دلمم خیلی زود میشه بادوتا دونه دلمه گولم زد😍🤤

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
کلمفلفل دلمه ایبادمجون و کدو برگ مواصلا عاشق هرمدل دلمم خیلی زود میشه بادوتا دونه دلمه گولم زد😍🤤

عزیزم😂دستورپختتو میشه بگی

من برگ مو رو خیلی دوس دارم و خیلی خوب درست میکنم

پیازداغ میکنم برنجو میپزم میریزم تو پیازداغ عدس رو میپزم میریزم و ادویه و نمک و گالینا(ترجیحی) و سبزی هاشو میریزم

اگ موادشو خام بریزی موقع پختن برگ موها پاره میشن 

عزیزم😂دستورپختتو میشه بگی

والا مامانم میپزه منم از خامش شروع میکنم میخورم تا زمانی که میپزه😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
من برگ مو رو خیلی دوس دارم و خیلی خوب درست میکنمپیازداغ میکنم برنجو میپزم میریزم تو پیازداغ عدس رو م ...

به به چ عالی😍💕