2777
2789

چه ربطی داره

قیمت طلایه ذره کمترازت میخرن

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طلارو هر طور بخری موقع فروش ۱۵ درصد از قیمت روز کمتر برمیدارن پس شما که اجرت ندادی یعنی ارزونتر خرید ...

من هروقت فروختم فقط پول اجرت ندادم قیمت تابلو برداشتن 

Amor mio arash♥️♥️♥️ مامان آیلین و آیدین

آهان عزیزم خریدم ۱۰ میلیون مثلا یکم میشه حدودا چقدر

بستگی داره اون موقع که خریدی طلا گرمی چند بوده. چند گرمه طلات ؟ بگو تا بهت بگم چقدر برمیدارن ازت. شاید اصلا قیمت طلا بیشتر هم شده باشه از اون روز که شما خریدی 

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
آهان عزیزم خریدم ۱۰ میلیون مثلا یکم میشه حدودا چقدر

گرمی الان چنده

مثلا۳۵۰۰باشه

۳۴۰۰-۳۴۵۰میخرن

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......