2777
2789
عنوان

ببخش دوباره

59 بازدید | 8 پست

سلام من دو سال با ی پسری در ارتباطم.همکلاسی هم دیگه ایم هم سنیم.این اقا خیلی عاشق من بودن با زور و زحمت منو به دست اواردن.(تعریف نمیکنم از خودم فقط میخوام بدونید قضیه چطوره)کلییی ماجرا داشت داستان ما.ادم خونگرم و رکی هستن .از همون اوایل به شوخی مثلا پیش من با پشت سرم با دخترا حرف میزد انگار ک عاشقشونه بعد اخر سر می گفت شوخی منم میگفتم اصلا خوشم نمیاد.ما بعد دو سال علاقمون خیلی لهم زیاد شد هزار تا مورد پیش اومد من از این اقا بخشیدم.نه مثلا خیانت بگم

همین طرز حرف زدنش.اوایل فحاشی میکرد من بخشیدم.هر کاری میکرد بعد میوفتاد ب غلط کردن.میذاشتم پای بچگی.خانوادش میدونن و همش در ارتباطن باهام. هر روزم میخواد با مامانم حرف بزنه.من نمیذارم.خیلیی هزینه و کادو و ببر و بیار و این داستانا داره.بعنی در واقع اگه اشتباهی پیش میومد به خاطر همین موضوع که خیلی ثابت کرد عاشقمه بخشیدم و کنار اومدم.میگه تو منو ساختی. چند ماه پیش هم جدی جدا شدم ازش ب خاطر اشتباهات کوچیکش که زیادی شده بودن.خودش و خانوادش فرستاد ک قول بدن عوض میشه.حالا چند ماه خیلی بهتر شده.ولی من امروز ی سری از همون مدل شوخیا که بهش گفتم نکن و دعوا کردیم سرش دیدم که دقبقا وقتی ک بهم قول داد،تا دو روز بعدش تو ی گروهی داشت میگفته😐اخرشم نوشت شوخیه ولی واقعا ناراحت شدم برای دو سال پیش بودن.میگه من تغییر کردم میگم زمانی بوده ک باهم در ارتباط بودیم.میگه حداقل این دوماه خیلی بهتر شدم ببخش غلط کردم بچه بودم.دلم دیگه صاف نشده باهاش چیکار کنم دوستان؟

ببخشید خیلی طولانی شد

اون شوخیا چی هستن حالا؟

مثلا تو گروه میگفته وای چ تفاهمی با شما دارم خانم

ی بارشم میگه سینگلم

یا مثلا خودش و دوستاش راجب ب ی دختری حرف میزنن که همه میشناسن میگن کاشکی ک تو همون دختر بودی 

فکر کردن به همون دختر هم کافیه

یا عکساش

بعد میخندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا تو گروه میگفته وای چ تفاهمی با شما دارم خانمی بارشم میگه سینگلمیا مثلا خودش و دوستاش راجب ب ی د ...

وای نه نمیفهمم چرا بعضی پسرا یکی رو دوست دادن ولی الکی طوری تظاهر میکنن با کسی تو رابطه نیستن و سینگلن😑

حق داری

وای نه نمیفهمم چرا بعضی پسرا یکی رو دوست دادن ولی الکی طوری تظاهر میکنن با کسی تو رابطه نیستن و سینگ ...

میگه هول بودم بدبخت بودم

ببخش تو

غلط کردم

من عوض شدم

برای دو سال پیشه

دلم صاف نمیشه😑 کات کنم دیگه کلا؟

رابطه ماهم ی جوریه که هر لحظه با هم و کنار همیم

یک روزم بدون حرف زدن نداشتیم

ی دلیل قانع کننده و بزرگ باید باشه

میگه هول بودم بدبخت بودمببخش توغلط کردممن عوض شدمبرای دو سال پیشهدلم صاف نمیشه😑 کات کنم دیگه کلا؟را ...

نمیدونم اگه از دو سال پیش تا الآن دیگه تکرار نکرده‌ که هیچی وگرنه نمیشه کنار اومد

نمیدونم اگه از دو سال پیش تا الآن دیگه تکرار نکرده‌ که هیچی وگرنه نمیشه کنار اومد

تکرار داشت

خیبی جاها ب ی روشای دیگه گند زد

ولی مشکل اینه  اینا بیست درصد

خیلی هم خوبی داره

نمیدونم چیکار کنم

تکرار داشتخیبی جاها ب ی روشای دیگه گند زدولی مشکل اینه اینا بیست درصدخیلی هم خوبی دارهنمیدونم چیکار ...

پس این عادت بد رو نمیتونه کنار بذار باید خودت ببینی که میتونی کنار بیای یا نه