2777
2789
عنوان

کار خونگی 🌷🌷🌷

152 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من یه سوالی داشتم به نظرتون میشه تو خونه گل یا عروسک این چیزا بافت بعد فروخت آخه من نه دانشگاه تونستم برم نه کار بیرونی چیزی دارم دوست هم ندارم کار بیرونی و این روزها کسی خرج کسی رو نمی‌ده گفتم اگه بشه از این راه پول نت رو در آورد یا چیزای دیگه آخه بابام میگه اینا رو کسی نمیخره الکی وقتت رو تلف نکن همش آدم رو از همه چی ناامید می‌کنه 🥲 ولی خب چیکار میشه کرد به نظرتون اگه خواستین عکس از دسته گل یا عروسک هایی که میبافم رو می‌فرستم نظر بدین یا کلا برم تو چه کاری خوبه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابات میگه نکن ولی خدا میفرماید از تو حرکت از من برکت.حالا کدومش؟؟؟؟؟

باریکلا جواب عالییییی بود👏👏

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

اول باید مشتری پیدا کنی یا چند تا ببافی ببری نشون بدی یا اگه میتونی مطابق عکس ببافی یا درست کنی عکس تو پیج اینستا بزار کارت گرفت با سلام و بقیه جاها هم سایت بزن ناراحت نباش اینترنتی خیلی راحت کار میشه کرد فقط باید بدونی چطور

اول باید مشتری پیدا کنی یا چند تا ببافی ببری نشون بدی یا اگه میتونی مطابق عکس ببافی یا درست کنی عکس ...

والا یکی از ویژگی های بدم اینه که زود ناامید میشم الان دیگه دلم نمی‌خواد چیزی ببافم احساس میکنم با کار بافتنی خونواده به آدم میگن بی عرضه هزار تا هنر دیگه هم یاد دارم ولی خب انگیزه ایی نیست حداقل دو قرون هم در بیاری بسه 

سلام عزیزم. خیلی هم عالی منم یه تایمی کارهای نمدی انجام میدادم و سفارش هم میگرفتم. با اینکه کار آسونی نبود ولی با علاقه انجامش دادم. بعد معلم شدم و با اینکه کارمو دوس داشتم مجبور شدم رهاش کنم چون ازم تعهد گرفتن که باردار نشم. اما الان یه کار عالی دارم که در کنار بچه هام هم درامد دارم و هم خیلی دوستش دارم و حال دلم خیلی خوبه. یه کمپانی کارافرینی هستش و معتبر که به اشتغال کمک میکنن بخصوص خانم های خونه دار یا دانشجوها که میخوان پاره وقت کار کنن. 

سلام عزیزم. خیلی هم عالی منم یه تایمی کارهای نمدی انجام میدادم و سفارش هم میگرفتم. با اینکه کار آسون ...

سلام خانم جان والا من هر چی فکر میکنم کسی بافتنی نمیخره و از این چیزا خیلی لازمه که بگردی دنبال مشتری اصن نمی‌دونم تو کدوم کار برم دوست هم دارم برم کار بیرونی ولی آقا نباشه سر کار 🙂

سلام خانم جان والا من هر چی فکر میکنم کسی بافتنی نمیخره و از این چیزا خیلی لازمه که بگردی دنبال مشتر ...

پس با این شرایط بهتون پیشنهاد میدم با کارشناس شرکت مطرح کنین شرایطتون رو حتما کمکتون میکنن

09368261006

آخه الان جوونی راهتو پیدا کن منتظر شوهر پولدار نمون

والا فک کنم تنها دختری که هیچ علاقه ایی به شوهر و ازدواج نداره منم الان که سنم اینقدر شده بازم علاقه ایی بهش ندارم واسه این میگم آدم یه هنری کاری یاد بگیره که نیازی به آقا نداشته باشه