2777
2789
عنوان

آموزش رانندگی

214 بازدید | 31 پست

بچها مربی خصوصی رانندگی کسی گرفته؟

گفت سه چهار جلسه می‌برمت تا مسلط بشی و ترست بریزه 

چون جلسه های آموزش رانندگی رو که رفتم زیاد چیزی یاد نگرفتم  خیلی ضعیفم یادم می‌ره دنده هارو عوض کنم  یا دنده عقب هارو خاموش میکنم 

بنظرتون مربی خصوصی بگیرم ؟ تا حالا کسی گرفته؟

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سوال منم هست. 

😢

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

فکر کنم بهتر از مربی اموزشگاه یادت بده

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
نه ۳۰۰

فکر کنم زیاد باشن چون اموزشگاه خودش 370هست

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
سوال منم هست. 😢

دیروز ماشین برداشتم رفتم تو شلوغی. ترسم ریخت  ولی لامصب دور زدم رفتم تو یه کوچه که بن بست بود میخواستم دور دوفرمون بزنم دنده عقب گرفتم خاموش شد ماشین رفت تو جوب به بدبختی درش آوردم.  کل اعتماد بنفسم نابود شد🫠🫠🫠تااومد درست بشه ترسم بریزه لامصب خراب کردم باز برگشتم سر خونه اول

فکر کنم بهتر از مربی اموزشگاه یادت بده

مربی فقط منو می‌بره منطقه آموزشی که خلوته هیچ ماشینی تردد نداره  

ولی خصوصی زنگ زدم گفت میرم تو بزرگراه ها و جاهای شلوغ 

دیروز ماشین برداشتم رفتم تو شلوغی. ترسم ریخت ولی لامصب دور زدم رفتم تو یه کوچه که بن بست بود میخواس ...

وای منم دور دو فرمون هرچی نشانه و فرمول بهم گفتن یادم میره انقد که هول می کنم. 

فقط می خوام از وسط خیابون بیام بیرون. هر کاری می کنم که ماشین بپیچه بره. همه چی یادم میره. 

موقع دوبل هم همینجور

🥺🥺

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸