2821
2789
عنوان

قرص دمیترون

644 بازدید | 29 پست

خانما من هفته 9 بارداریم هستم ، به قدری استفراغ و حالت تهوع دارم ک دیگ جونم بالا اومده ، دکتر بهم b6 و متوکلوپرامید داد میخوردم هیچ تاثیری نداشت دیشب رفتم داروخونه اونجا یه آقا داروسازی بود گفت به هیچ عنوان متوکلوپرامید نخور ، گفتمش پس چیکارکنم گف b6 گفتم تاثیری نداره . بعد بهش گفتم دمیترون بهم بده گف دمیترون هم ممنوع شده ولی یه ورق دمیترون بهم داد گفت سه روز یکبار بخور بیشترش مضر هست.

الان یه دونه رو نصف کردم خوردم میترسم حالم بد شه اگه بمیرم چی😭😂انقد اطرافیان میگن نباید بدون نسخه پزشک میخوردی ، کسایی ک دمیترون خوردن تروخدا بیاید بگین طریقه مصرف شما چطور بود و عوارضی داشتین؟

دکتر منم دمیترونو برام ممنوع کرده بود  من چایی زنجبیل میخوردم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اتفاقا من در دوران بارداریم دکتر دمیترون داده بود

نگران نباش

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
من سربچه دومم خوردم خیلی خوب بود برام کمتر اذیت شدم هر روز میخوردم الانم ماشاالله بچه سالم وباهوشه د ...

خداروشکر عزیزم ، خودت حالت بد نمیشد میخوردی؟ والا من آب هم میخورم بالا میارم بخدا خسته شدم دیگه  همسرمم وضعیتم میبینه خیلی ناراحته😭

دکتر میگفت تو ۱۳ هفته باید قطع بشه حالت تهوع...خود قرص دمیترون میگفت اعتیاد آوره یعنی بدنت عادت میک ...

من هفته 9 هستم دیگه هیچی نمیتونم بخورم یه نصفه الان خوردم باز خاستم از شما تجربیاتتون کمک بگیرم 

اتفاقا من در دوران بارداریم دکتر دمیترون داده بودنگران نباش

مرسی عزیزدلم ممنونم که از تجربیاتت گفتی ♥️والا بعضیا خیلی استرس میدن به آدم ولی کاش بفهمن انقد حالم بد میشه جونم میاد توحلقم از بس بالا میارم

من هر ۴ ساعت تا ۶ ساعت میخوردم

ضرر که نداره ولی اصلا جواب نمیده

باید تا هفته ۲۰ تحمل کنی

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
خداروشکر عزیزم ، خودت حالت بد نمیشد میخوردی؟ والا من آب هم میخورم بالا میارم بخدا خسته شدم دیگه همس ...

من کلا توی دوتا بارداریم تهوع های وحشتناک داشتم هر روز بالا میاوردم دمیترون میخوردم دیگه تهوع نداشتم خوب بودم 

تحمل کن چندهفته دیگه خوب میشی 

من تا ۱۶هفتگی تهوع داشتم بعدش خوب بودم دیگه

چند هفته ای الان

بچم ۶ ماهشه😁 پارسال بود

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز