2777
2789
عنوان

عمه

346 بازدید | 18 پست

سلام به دوستان

دیروز فهمیدیم که عمم سرطان تخمدان داره، یعنی داغون شدم از نظر روح و روان ، دست و دلم به هیچ کاری نمیره، دارم دق میکنم، حوصله هیچ چیو ندارم نه میتونم درس بخونم نه حوصله بچه ام رو دارم البته یک هفته اس که درگیر این موضوعیم و از قبل هم مشکوک به این بیماری بودن اما دیروز قطعی تر شده، عمم 55 سالشه و یه دونه دختر داره که خیلی بهم وابستن

زندگی برام بی معنی شده ، تمام ذهنمو مشغول کرده واقعا از کار افتاده شدم...چیکار کنم؟؟

البته هنوز از تومور تخمدان که حدود 15 سانت هم هست نمونه نگرفتن، امروز رفتن بیمارستان امام خمینی که بستری شن اما بهشون گفتن که پنج شنبه و جمعه پذیرش ندارن رفت تا شنبه، اونا تهرانن و ماهم شهرستان 

من چیکار کنم دارم دق میکنم ، چی میشه خداااا...دوستان میشه باهام حرف بزنین یه ذره آروم شم

عمه تونه

و شما انقدر درگیری

منم مامانم سرطان داره بنده خدا

ولی نارحت اینجوری مثل شما نیستم میدونم به امید خدا خوب میشه مامانم

ایشالله مریض شما هم خوب بشه

برای ادم نابینا شیشه با الماس فرقی نداره پس اگه کسی قدرتو ندونست فکر نکن شیشه ای مطمئن باش اون نابیناست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم بزودی خوب شن .. خودتو نباز ..هنو چیزی نشده ک

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

ایشالا نمونه برداری میکنن و خوش خیم هستش،بعدم با شیمی درمانی کنترل میکنن و بعد یه دوره روندش خوب باشه فقط باید همیشه قرص بخورن،در بدترین شرایط هم باید نگاه خوب داشته باشبد و حرفای مثبت بزنید،بیمارستان امام خمینی هم تخصصی و عالی هستش در موارد سرطان

براش نماز کن فیکن حضرت ابولفضل نذر کن،انشاالله خوب میشه.به خاله منم گفتن سرطان رحم داری، هممون خیلی براش نذر و نیاز کردیم، نذر منم همین نماز بود. بعداز عمل گفتن هیییچ چیز بدخیمی وجود نداره و ب لطف خدا شفا گرفت.

🌟عجب صبری خدا دارد،که پرده برنمیدارد🌟
مگه تخمدانش رو برنمیدارن؟  انشاله که خوب میشه

دکتر بهش گفته دیر اقدام کردی

به این سرطان قاتل خاموش میگن چونکه هیچ علائم بارزی نداره خیلی اتفاقی فهمیدن