2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ربطی نداره به اسم داروخونه داروساز می‌تونه چند تا داروخونه به اسم خودش بزنه داروساز هم بیاره توی داروخونه شاید اشتباه میکنین

خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️

من باشم خدایی خوشحال میشم توی فامیل ما هر کی مقامی داره واسه ما هم ارزشمنده و باعث سربلندیمون میشه 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
ربطی نداره به اسم داروخونه داروساز می‌تونه چند تا داروخونه به اسم خودش بزنه داروساز هم بیاره توی دار ...

نه بابا طرف رو ما می‌شناسیم خالم اصرار داره دارو ساز جا بزنتش

مطمئنی نسخه پیچ هست؟ شاید واقعا داروسازه. 

اصلا نمیتونم باور کنم. بعدشم روز پزشک چه ربطی به داروساز داره!!!

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
مطمئنی نسخه پیچ هست؟ شاید واقعا داروسازه. اصلا نمیتونم باور کنم. بعدشم روز پزشک چه ربطی به داروساز د ...

بخدا اینا خیلی خودشونو قبول دارن آره دوماد رو ما مبشناسیم

حالا این خوبه من یکی رو میشناسم شوهرش فوق دیپلم پرورش دام و طیور از دانشگاه علمی کاربردی گرفته به همه گفته شوهرم دامپزشک و مرتب بهش میگه دکتر   جالبه خانواده باکلاسی هم هستن ولی با این کار حسابی خودشونو چیپ کردن 

مثلا استوری میذاره از قبول شدن دخترش توی دانشگاه بعد زیرش مینویسه عزیزم خداروشکر توهم مثل پدرت قرار پزشک این مملکت بشی ......به همین سوی چراغ 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
حالا این خوبه من یکی رو میشناسم شوهرش فوق دیپلم پرورش دام و طیور از دانشگاه علمی کاربردی گرفته به هم ...

خخخخخ اینا یه داداش دیگه دارن دندانسازه به اونم آقای دکتر میگن خخخ