2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داروخونه ای نیس قبولش ندارم مثل محصولات چاقیه از نظر من😐

تاییدیه غذا و دارو داره .تقلبی نیستش که.

اگر در گیلان یا مازندران تمایل به کار در منزل دارید برام پیام بگذارید تا راهنماییتون کنم .
تاییدیه غذا و دارو داره .تقلبی نیستش که.

والا دوستم میگه اینا برا این وارد داروخونه نمیشن چون  بیشترشون فیکه

ولی من خودم دیدم که از همون  به اصطلاح فیکا خیلیا تنیجه گرفتن

حتی همون پودرچاقی که میگم مجوز ندارن و تقلبی ان 

من خودم میترسم میگم نکنه پوستمو بدتر کنه🙄 

والا دوستم میگه اینا برا این وارد داروخونه نمیشن چون بیشترشون فیکهولی من خودم دیدم که از همون به ا ...

رو جلدشونو بخون .انحصارین .برا شرکتهای بازاریابی هستن .به خاطر همین وارد داروخونه نیستن .وگرنه همشون تایید شده هستن .

من از بیشترمحصولاتش استفاده کردم راضی بودم

اگر در گیلان یا مازندران تمایل به کار در منزل دارید برام پیام بگذارید تا راهنماییتون کنم .
والا دوستم میگه اینا برا این وارد داروخونه نمیشن چون بیشترشون فیکهولی من خودم دیدم که از همون به ا ...

من حتی خیلی زودتر از موقع موعدش نتیجه گرفتم .

قیمتش زیاده؟😐

برای لک صورت چند نمونه محصول داره .باید دید کدوم مناسب پوست شماست .

زیر یک تومن داره 

برای لک حتی با اسکراب قهوه ۳۰۰تومنی خیلیا نتیجه گرفتن

میتونی مشاوره رایگان بگیری

روبیکا TRUSTISHO

کارشناسان ارشد شرکت لیاتیم

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز