شادلو مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 2136 عنوان درد کبد😔😔😔 260 بازدید | 17 پست کیا تجربش کردن؟امروز میرم سونو😑 1403/06/05 | 07:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۷۳۵۳ عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 9883 حتما کبدت چربه یا سنگ صفرا داری هردوشون هم علاج داره نگران نباشممکنه هیچی هم نباشه درد عضلانی باشه ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
شادلو مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 2136 حتما کبدت چربه یا سنگ صفرا داری هردوشون هم علاج داره نگران نباشممکنه هیچی هم نباشه درد عضلانی باشه آخه درد عضلانی چرا درست طرف کبدم؟اونم یمدت نیست بعد یمدت پیدا میشه باز اتفاقا دفعه قبل رفتم سونو دکتر گفت درد عضلانیه
۷۳۵۳ عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 9883 حتما کبدت چربه یا سنگ صفرا داری هردوشون هم علاج داره نگران نباشممکنه هیچی هم نباشه درد عضلانی باشه ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
۷۳۵۳ عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 9883 ممکنه روده تحریک پذیر داشته باشی،علائم دیگه نداری ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
شادلو مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 2136 ممکنه روده تحریک پذیر داشته باشی،علائم دیگه نداری روده تحریک پذیر یعنی چی ؟مثلا چه علائمی
۷۳۵۳ عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 9883 روده تحریک پذیر یعنی چی ؟مثلا چه علائمی روده تحریک پذیر بیشتر مال اعصابه،یعنی مشکلات روحی روانی روی روده اثر میگذاره،علائم دیگه مثل اسهال یبوست یا هردو،موقع ناراحتی و استرس دردها بیشتر میشه ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
۷۳۵۳ عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 9883 روده تحریک پذیر بیشتر مال اعصابه،یعنی مشکلات روحی روانی روی روده اثر میگذاره،علائم دیگه مثل اسهال یب ... گاز روده ها زیاده ولی خیلی از غذاهای نفاخ دردها رو بیشتر میکنه ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
شادلو مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 2136 روده تحریک پذیر بیشتر مال اعصابه،یعنی مشکلات روحی روانی روی روده اثر میگذاره،علائم دیگه مثل اسهال یب ... اسوال و یبوست باشم اصلا ولی این مدت خیلی بیش از حد استرس و جنگ اعصاب داشتم
۷۳۵۳ عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 9883 اسوال و یبوست باشم اصلا ولی این مدت خیلی بیش از حد استرس و جنگ اعصاب داشتم احتمالا همینه عزیزم،چون این بیماری مستقیم با اعصاب و استرس در ارتباطه ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
شادلو مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 2136 احتمالا همینه عزیزم،چون این بیماری مستقیم با اعصاب و استرس در ارتباطه یعنی بیش از حد اعصابم خراب بودا الانم زیاد نگذشته خب یادمه این مدتم اسباب کشی داشتم و کارای سنگین
۷۳۵۳ عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 9883 یعنی بیش از حد اعصابم خراب بودا الانم زیاد نگذشته خب یادمه این مدتم اسباب کشی داشتم و کارای سنگین نگران نباش به نظرم از اعصابه خودم این درد رو دارم حالا امتحان کن ببین وقتهایی که اعصابت آرومه و غذاهای نفاخ نمیخوری بهتر میشی یا نه ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
شادلو مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 2136 نگران نباش به نظرم از اعصابه خودم این درد رو دارم حالا امتحان کن ببین وقتهایی که اعصابت آرومه و غذاه ... دوره میره میاد دردات نه؟من جلوی شکمم گاهی درد میکنه گاهی هم پهلوم
۷۳۵۳ عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 9883 دوره میره میاد دردات نه؟من جلوی شکمم گاهی درد میکنه گاهی هم پهلوم بله درسته همینجوریه،وقتی ناراحتی داشته باشم بیشتره ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
۷۳۵۳ عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 9883 دوره میره میاد دردات نه؟من جلوی شکمم گاهی درد میکنه گاهی هم پهلوم به دکتر گوارش بگو اگه خیلی درد اذیتت کرد احتمالا برات کلیدینیوم سی مینویسه،باید پیاده روی بری هرروز،فکر نکنی،جوش و استرس هم برات سمه ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸