2777
2789
عنوان

بدون شرح

226 بازدید | 33 پست

یعنی تو 24ساعت نیم ساعت وقت نداری نماز بخونی؟! 

نماز خوندن مثل بلند کردن وزنه سنگین وکوه هست که انجام نمیدی؟! 

اصلا تا حالا تجربه کردی چه حسی داره؟ 

به یافته های دانشمندان در مورد نماز نگاه کردی؟ 

اگه تاحالا نخوندی یه بار امتحانش کن ضرر نداره که

انگار شنیدم یکی از اون عقب میگه خجالت میکشم شروع کنم نماز رو. نه خجالت نداره که

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم نماز میخونم ولی واقعا یه بار نیومدم بگم. چرا نماز نمیخونین

صلاح خیش خسروان داند 

هر کس که بخاد میخونن نخاد نمیخونه 

نیاز به تذکر ما نیس بخدا 

هیچ وقت هیچ چیز از هیچ. کس بعید نیست 

بنظر منم تنها چیزی که باعث میشه آرامش داشته باشی همین نماز خوندنه....من دخترمو همیشه اجبار میکردم اما دوسه روز بیشتر طول نمیکشید خوندنش اونم یکی درمیون بهش گفتم هروقت وایمیستی جلو قبله باخودت بگو الان دارم مستقیم و رودررو باخدا حرف میزنم اونم بعد مدتی خودش شروع کرد به خوندن و همیشه بهم میگه خوشحالم که این حسو تونستم درک کنم...هر وقتم ک مشکلی داره و ناراحته فوری میره سرجانماز

خودم نماز میخونم ولی واقعا یه بار نیومدم بگم. چرا نماز نمیخونینصلاح خیش خسروان داند هر کس که بخاد می ...

سوال کردن انواع واقسام داره.. یکیش توبیخیه یکی تاکیدی و.. قصد ما توبیخ کسی نیست.. تاکیدی هست بزرگوار🌹

خودم نماز میخونم ولی واقعا یه بار نیومدم بگم. چرا نماز نمیخونینصلاح خیش خسروان داند هر کس که بخاد می ...

از نماز خوندن لذت میبری

دلیلی براش داری

به نظرت نماز خوندن فایده ای داره؟

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷