2777
2789
عنوان

از زندگی دیگه خستم

243 بازدید | 15 پست

معذرت میخوام از خودم بابت عمر گرانبهام که پای این مرد گذاشتم

از اول جوونیم رو پای خودم بودم خودم کار کردم نون بازومو خوردم دست خودم درد نکنه

تا بیست سالگیم خر شدم با یه بچه ننه ازدواج کردم که تا تقی به توقی میخوره گورشو گم میکنه خونه ننش

ازینکه مسئولیت سه تا بچه رو دوشمه خستم

از نظر مالی میتونم تامینشون کنم ولی روانی خیلی خستم

مرد خسیس و بددل و هر کوفت دیگه ای شاید درست شه ولی بچه ننه بودن درست نخواهد شد

دختر بزرگم آبله مرغون گرفته بچم داره آب میشه امشبم دختر دومیم تب چهل کرده فکر کنم اونم گرفته

لعنت بشن مردایی که مسئولیت پذیر نیستن دست تنها خسته شدم…

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم امروز خونه بابام بودم رفتم که تکلیفمو مشخص کنم ولی اومد دنبالم مجبور شدم برگردم اما دیگه حسی بهش ندارم چون پشتم نبوده هیچوقت چون خانوادش ذره ذره ابم کردنو این فقط نگاه کرد

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕
منم امروز خونه بابام بودم رفتم که تکلیفمو مشخص کنم ولی اومد دنبالم مجبور شدم برگردم اما دیگه حسی بهش ...

همشون همینن

منم پنج روزی هست ندیدمش احتمالا مونده خونه ننش

واقعا دیگه حسی ندارم بهش مثل شما ولی بچه ها باباشونو میخوان

درسته عرضه پول دراوردنم نداره ولی دخترام نوجوونن، محبت بابا میخوان

همون اول متوجه نشدی این طوریه که ۳ تا بچه باهاش آوردی؟ دیر متوجه شدی؟

تا وقتی بچه هام کوچیک بودن مهم نبود برام

من خودم عاشق بچه ها بودم شرایط نگه داری هم داشتم و دارم

فکر میکردم همینکه مالی تامین کنم خودمونو پس همه چی خوبه

الان دخترام بزرگ شدن نوجوون شدن

محبت میخوان

من خلا محبت رو فکر نمیکردم پیش بیاد…

همشون همیننمنم پنج روزی هست ندیدمش احتمالا مونده خونه ننشواقعا دیگه حسی ندارم بهش مثل شما ولی بچه ها ...

منم بخاطر پسرم برگشتم ۱۰ماهشه ولی دعوارو متوجه میشه کاملا مال من بهم دارن تهمتم میزنن دنبال پول همسرم هستن که طلاق بگیرم برم خرجشون کنه بارها گفتن نمیزاریم زندگی کنی کاری میکنیم طلاق بگیری ولی همسرم باز یواشکی میره دیدنشون براشون مدام پول واریز میکنه ضامن میشه چک میده میگه زنم نفهمه

منم بخاطر پسرم برگشتم ۱۰ماهشه ولی دعوارو متوجه میشه کاملا مال من بهم دارن تهمتم میزنن دنبال پول همسر ...

لعنت بشن عوضیا

شوهر منم دوقرون درمیاورد همونو میداد خانوادش چون درآمد من بیشتر بود خرج خونه و بچه هارو خودم میدادم

آخرین سری دیگه پنج روز پیش پسر یک سال و نیمه م اسباب بازی سیصد تومنی خواست نخرید براش گفت برو مامانت بخره هیچی نگفتم همونشب فهمیدم برا مادرش رفته شیش تومن داده گلدون خریده

گفتم یه قرون دیگه خرج خونه زندگیم نمیکنم

قهر کرده گورشو گم کرده پنج روزه

امشب پیام دادم دخترا مریضن تب کردن بیا پیششون اصلا جواب نداده

لعنت بشن عوضیاشوهر منم دوقرون درمیاورد همونو میداد خانوادش چون درآمد من بیشتر بود خرج خونه و بچه هار ...

به درک خودتو بچه هاتو عشقه محلش نده انگار اصلا وجود نداره منم تصمیم گرفتم همین کارو کنم اینا درست بشو نیستن من ۱۱ساله منتظرم دست از کاراش برداره من دلم فقط به پسرم خوشه

به درک خودتو بچه هاتو عشقه محلش نده انگار اصلا وجود نداره منم تصمیم گرفتم همین کارو کنم اینا درست بش ...

اره خواهر آدم نمیشن

بیشتر وقتا همین رویه رو در پیش میگیرم

ولی یه وقتایی واقعا کم میارم.الان با دوتا بچه مریض بدحال گیج موندم به کدوم برسم فردا هم سرکار باید برم

این نیز بگذرد…

اره خواهر آدم نمیشنبیشتر وقتا همین رویه رو در پیش میگیرمولی یه وقتایی واقعا کم میارم.الان با دوتا بچ ...

منم خسته میشم ولی مادریم دیگه جونمونم واسه بچه هامون میدیم یه وقتایی میگم اگر بچم نبود دیگه  دلخوشیم تو زندگی چی بود و خدارو شکر کن سرکاری داری که بخوای بری من که به هر دری زدم اجازه نداد کار کنم دستت تو جیبته ۱درهزار جلوتر از بقیه ای غمت نباشه