2777
2789
عنوان

زخم زبان

97 بازدید | 5 پست

واقعا آدما تا هستند قدرشون رو نمی‌دونیم همین که میمیرند تازه واسم‌مون عزیز میشن.همین خانم بازیگر که امروز فوت کردند خانم زهره حمیدی وقتی یکم به خودشون می‌رسیدند و میکاب می‌کردند یه عده بهشون زخم زبان می‌زدند می‌گفتند سر پیری معرکه گیری.زخم زبان خیلی بده.منم مادرم به خاطره سختی های که در گذشته کشیده چهرش  بزرگ تر از سنش نشون میده یه بار رفته بود آرایشگاه صورتش رو اصلاح کرده بود موقع اومدن به خونه یکی از همسایه های فضول سر راهش بهش گفته بود تو پیری به خودش میرسه،مادرم اومد خونه گفت دیگه نمیرم اصلاح.الانم سالی یک بار اونم با حرف ما میره اصلاح.یکم قبل حرف زدن فکر کنم راه دوری نمیره.زخم های که به جسم میخوره شاید خوب شه،ولی زخم های که به روح میخوره هرگز خوب نمیشه

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

وای نمیدونستم فوت شده  

کاش الکی به آدما حس بد ندیم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

خدابیامرزدش 

چقدر آدما سنگ دل شدن🥲

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من خودم به شخصه تا اینجای زندگیم خوشحالم که به کسی زخم زبان نزدم و سعی می‌کنم تو چیزی که بهم مربوط ن ...

کار خوب رو شما می‌کنید گلم،اگه بقیه هم سرشون تو کار خودشون بود دنیا گلستان میشد

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

کار خوب رو شما می‌کنید گلم،اگه بقیه هم سرشون تو کار خودشون بود دنیا گلستان میشد

آره به خدا.نمیدونم آدما کی یاد می‌گیرند تا کسی ازشون در مورد چیزی نظر نخواست اظهار نظر نکنند انگار خودشون رو عقل کل می‌دونند و نمی‌دونند با حرف منفی که به طرف مقابل می‌زنند اون حرف یک تیری میشه که صاف میخوره تو قلب و روح طرف مقابل و به قول شما زخم جسم خوب میشه ولی زخمی که به روح آدم میخوره هرگز خوب نمیشه