2777
2789
عنوان

سوال ❗

157 بازدید | 23 پست

چرا وقتی برای استارتر کامنت می‌ذاریم کسایی که مختلف نظرمون هستن تند تند ریپلای میزنن؟

بله جانم اگر من توی تاپیک شما نظر دادم میتونیم تا صبح باهم صحبت و معاشرت کنیم ولی وقتی دارم با استارتر صحبت میکنم نمی‌فهمم چرا یکی کاسه داغ تر از آش میشه❓❗

مثلا این آدما اگر ببینن 2 نفر توی کافه دارن صحبت میکنن و بحث میکنن میرن میشینن سر میزشون وارد بحث میشن؟

یا مثلا اگه صدای همسایه توی راه رو بیاد که داره با نصاب کاغذ دیواری حرف میزنه ، می‌ره وسط میگه نهههه کاغذ دیواری قشنگ نیست!؟

یا مثلا توی خیابون وقتی پشت سر دونفر داره راه میره سرش رو از وسط شونه هاشون میاره جلو و وارد بحث و معاشرت اونا میشه!!!؟؟

ذهنیت من از این آدما همچین چیزیه واقعا.

درسته اینجا فضای مجازی هست و دستمون بازه ولی شعور معاشرتمون کجا رفته!؟

جالبتر اینه وقتی بهش میگی ریپلای نزن همچنان ادامه میده

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

میخوان به زووور تحمیل کنن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه مشکل اینه پی وی نیست و فضای عمومیه

اگه اون کافه هم یه نشست همفکری گذاشته بود بقیه اجازه اینو داشتن که در رابطه با نظر شخص دیگه ای نظر بدن

و اگر بحث توی چهارچوب ادب و غیره پیش میرفت شما اجازه نداشتی چسب بزنی روی دهن دیگری و بگی با تو نبودم حق نداری جواب بدی (ریپلای نزنو...)

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اخه مشکل اینه پی وی نیست و فضای عمومیهاگه اون کافه هم یه نشست همفکری گذاشته بود بقیه اجازه اینو داشت ...

جالبه

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

جوابش واضحه جانم چون یاد نگرفتن به عقیده دیگران احترام بزارن

دقیقا 🤗

ساقیشون برا پارک سر کوچس

حق میگی 😅

من خودم هم مثل شما تقریبا انتقاد ناپذیرم اما خب باید بپذیریم اگر نظری دادیم نظر مخالف ما هم هست 

برای همین من خودم رو برای هر نظر مخالف آماده می کنم تا اگر انتقادی کردند ناراحت نشم 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

میخوان به زووور تحمیل کنن

دقیقا، ماشاالله روز به روز زیاد ترم میشن

عزیزم حذف تاپیک چطوره؟

برای نی نی یار یک بفرستید ❤️ حدودا 9 صبح روز های دوشنبه اگر اشتباه نکنم 

دقیقا، ماشاالله روز به روز زیاد ترم میشن

شنونده باید عاقل باشه

شنونده هم ماییم ک ریپ میخوریم

بهتره جواب ندید

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

من خودم هم مثل شما تقریبا انتقاد ناپذیرم اما خب باید بپذیریم اگر نظری دادیم نظر مخالف ما هم هست برای ...

اما خب برخی بلد نیستند با ادب و نزاکت بیان جلو 

برای این ها واقعا انتفاد ناپذیریم شکل ناجوری می گیره 😅

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈