2789
عنوان

خواب عجیب

45 بازدید | 3 پست

دوستان من چند سال پیش رفتم سونوگرافی داخل مثانم یسری ذرات بود که پیگیری نکردم دکتر گفت احتمالا کریستال و سنگه اب زیاد بخور دفع شه ، حدود یسال بعد این سونوگرافیه که هیچ علائم و دردی نداشتم یه شب خواب دیدم تو یه ساختمون جدید زندگی میکنم طبقه بالام یه اقایی زندگی میکنه به اسم دکتر حسن زاده  انگاری خیلی با من ارتباطش خوب بود و صمیمی بودیم همه زنگ در خونمو میزدن میگفتن دکتر حسن زاده کجاس منم میگفتم رفته سفر ( در حالیکه نمیشناختمش ) منم داشتم ب صحبت همسایه ها در مورد همین دکتر گوش میدادم به هم دیگه میگفتن دکتر حسن زاده دکتر فوق العاده ایه کلیه منو خوب کرده و از اینجور صحبتا , از اونجا بود فهمیدم که بله دکتر حسن زاده متخصص اورولوژی یا همون مجاری ادراری و کلیه هستن ، منم بیدار شدم اسمشو توی گوگل سرچ کردم همچین دکتری توی این حوزه وجود داشت ، و الانم یکسالی میشه از این خوابم میگذره ب شدت مثانه و مجازی ادرارم درد داره میخوام برم دکتر فردا ، بنظرتون خوابم ربطی دارع ب این قضیه؟؟؟؟

واااااااای عزیییزم چه ارتباطی باید داشته باشه آخه؟من خواب بعضی از سران کشور رو دیدم پارسال خواب ترام ...

عزیزم من این دکترو تا حالا ندیدم و نمیشناسم حتی فامیلیش رو ، فک کن توی خواب اسم یه شخصیو بهت بگن که هیچ فکری درموردش نکردی ادم فک میکنه شاید یجور کد باشه ، سران کشورو که همه میشناسیم و بهشون فکر کردیم ولی من تا حالا تو عمرم اصلا فامیلی حسن زاده بین اشنا و دوستام به گوشم نخورده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم من این دکترو تا حالا ندیدم و نمیشناسم حتی فامیلیش رو ، فک کن توی خواب اسم یه شخصیو بهت بگن که ...

خب یه ویزیت برید پیششون 

اینا خواب صادقه س 

یه چیز حقیقی بوده تو خواب