2777
2789
عنوان

کیا مثل من بودن

127 بازدید | 27 پست

هیچ وقت کسی دوسم نداشت هیچ وقت کسی از من خوشش نمیومد حتی تو مدرسه محیط کار همه میخاستن ازم دوربشن همه میخاستن منو از مدرسه محیط کاربیرونن کنن☹️☹️حتی خانوادمم دوسم ندارن جالبه نه

همیشه اروم بودم کاری ب کارکسی نداشتم برخلاف بقیه که همیشه اذیتم میکردن  همیشه حسرت داشتن ی دوست ب دلم موند همیشه توحسرت این موندم یبار مثل بقیه سریع دوست پیداکنم ارتباط بگیرم بابقیه اما نشد چون خیلی کم رو بودم چون خجالت میکشیدم خرف بزنم 

من تو این سن هیچ دوستی ندارم حتی نمیتونم برم سرکار میترسم بازم بیرونم کنن شکست بخورم 

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰

خیلی تو خودت هستی درسته

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله خیلی ادم خجالتیم☹️😔

خیلی سخته ک

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

دوست حسود و عقده ایی نداشته باشییی خوشبحالته ،،من کلی دوست داشتم اما امروز متوجه شدم که سرشار از حسا ...

😔همه همکلاسیامو میبینم هروز خونه همن دلم میگیره میبینم همش باهم خوشن جشن میگیرنو...دلم میگیره که چرامن کسیوندارم بخدا اصلا اهل قیافه گرفتن نیستم 

😔همه همکلاسیامو میبینم هروز خونه همن دلم میگیره میبینم همش باهم خوشن جشن میگیرنو...دلم میگیره که چر ...

میدونم همکلاسیای منم شب و روز کافه ان و مثلا ی روزی دوستای صمیمی بودیم و شب و روز استوری میزارن

اما هر چقدر واسه آینده خودت بیشتر وقت بزاری و موفق باشی مطمئن باش از حسودی سکته میکنن

آخر صبر ،سبزه  
خیلی سخته ک

اره😞دلم پره هرجارفتم بقیه باعث شدن دربیام از اونجا میترسم برم سرکار هیجا نشده یماه بیشتر بمونم😔بخاطر بقیه بیرونم کردن

مدرسه همش بخاطر چرت و پرتای بقیه من محکوم میشدم و جریمه

هیچ وقت نشده دوستی داشته باشم الان همکلاسیم همشون باهم در ارتباطن وقتی میبینم خونه هم میرن دلم میگیره

میدونم همکلاسیای منم شب و روز کافه ان و مثلا ی روزی دوستای صمیمی بودیم و شب و روز استوری میزارناما ه ...

😞🥲🥲خیلی سخته کسیو نداشته باشی من خانوادمم پشتم نیستن دوسم ندارن