2777
2789
عنوان

افغانهاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 3598 بازدید | 153 پست

دلتون برا این نمک نشناسا نسوزه 

اینا همونایین که میگن اونقدر میزاییم تا ایرانو ازتون بگیریم

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا چه پرو رو بازي آخه!!همه انسان ها خوب و بد دارنالآن ايراني ها كه مهاجرت ميكنن يه كشور ديگه مردم ...

ببین بیا قبول کن که یه تعدادی از اونها خیلییییییی گشاده رو هستن

جوری رفتار میکنن که انگار ما توی کشور اونا هستیم!!!

من خودم قصد مهاجرت دارم و میدونم که اگر رفتم یه کشور دیگه واقعا جوری رفتار نمیکنم که مردم اون کشور موذب بشن یا دیدشون نسبت به ایرانی ها بد بشه

اتفاقا بهش گفتم همه ایناروچون واقعا خوشم نمیاد ازشونگفت سه تا از داداشای خودم فرار کردن به مشهد تا ب ...

نمیان که مین خنثی کنن !

همشون میریزن تو یه ۴۰۵ میریزن ایران هیچکس هم کارشون نداره از منو شما هم بیشتر بهشون میرسن 

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

دلم واسه اونام میسوزه دلم واسه خودمون بیشتر میسوزه این همه کشور چرا میان اینجا وقتی مام اندازه اونا ...

اره منم دام برا خودمون خیلییییییی میسوزه

حیف مملکت ما که الان جایگاهش اینه..

بیاید قبول کنیم که اگر ماهم این شرایط رو داشتیم قطعا فرار میکردیم از مملکتمونمیرفتیم جای دیگه ولی دی ...

مگه جنگ شد ۸سال مردم ما فرار کردن ؟ چرا میگید قطعا ؟ 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
اتفاقا منم همینو گفتمگفت ما راحتتر میتونیم بیایم ایرانمیکفت فقط ایران و پاکستان اومدنش برامون راحته ...

خودت افغانی

جفت شیش هم که بیاری اگر به موقع نباشه به درد نمیخوره.....ــــــــــآخرش یه مشت خاکه و یه فکر آــــــــزاد
خب تا مملکت ما هم به همین وضع دچار نکنن راضی نمیشنمگه مرداشون کم تو ایران از اینکارها نمیکنن؟مشکل از ...

منم همینو میگم والا

ولی گریه کرد و از شرایط اونجا که گفت خیلییییییی دلم سوخت.خیلی سخته جلوی خودت به دخترت ت ج ا وز کنند و نتونی چیزی بگی ها