2777
2789
عنوان

معذرت خواهی

388 بازدید | 7 پست

من قبلا تو یه تاپیک خیلی عصبانی شدم و چیز های نامربوطی از سر عصبانیت به خانم های محترم سایت گفتم و نسبت بد دادم 

ولی خدا میدونه توی دلم یه چیز دیگه بود 

الان هم توجیح نمی‌کنم ، چون رفتارم زشت بوده، 

از همه خانم های سایت(دختران، مادران، خواهران) 

حلالیت طلبیده و میخوام که بنده رو از ته قلب مهربونشون ببخشن

یا حق

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایون و خانم های محترم سایت، بنده گزینه مناسبی واسه دوستی نیستم، پس لطفا اگه درخواست میدی سوالت آماده باشه، وگرنه برو سراغ کس دیگه ✋🇮🇷🥊

بچه ها اون جنگیره رفت یا هنوزم هس؟

همیشه هس 

من سایت نبودم ۱ هفته ندیدم

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

میشه یکی راهنمایی کنه چطوری تاپیک قفل کنم؟ 

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایون و خانم های محترم سایت، بنده گزینه مناسبی واسه دوستی نیستم، پس لطفا اگه درخواست میدی سوالت آماده باشه، وگرنه برو سراغ کس دیگه ✋🇮🇷🥊

همیشه هس من سایت نبودم ۱ هفته ندیدم

سلام😊
به اون دوستت، همونی که به بنده بی احترامی کرد، همونی که بهش گفتم انشاالله زودتر ازدواج میکنی گفت نمیخوام🙄
گرفتی کیو میگم؟ 😉 آره بهش بگو جوابِ، های، هوی میباشد، دیدم یه جا بیاحترامی کرده، منم چند بار احترامش رو نگاه داشتم، ولی خب نمیفهمه که دارم احترامش میکنم، بهش بگو کسی که متأهله شب تا صبح جاش کنار شوهرشه نه اینکه نه توی گوشی پلاس باشه، مگه اینکه همسر محترمشون خواجه تشریف داشته باشن😁 البته به نظر میاد پدوفیل هم هست🤭 البته شایدم اون انسان محترمیه ولی خانمش هیچ جذابیتی نداره واسش و بیریخته🤔 بگو دلم نمیاد چیزی بهش بگم که ناراحت بشه و خدایی نکرده شب ها رو بالش گریه کنه🤦♂️ چون میدونم قبل مهربونی داره، فقط یه مقدار بی ادب و بیتربیته که به نظر میاد همسر محترمشون هم نتونسته زبونش رو کوتاه کنه، یه مررررررررررررررررررررد💪💪💪💪💪 واقعی نیازه که اینکارو بکنه نه یه مرد پلاستیکی😜 خلاصه که بهش بگو دیگران هم بخوان میتونن مثل اون لحظه ای، روانی یا بیتربیت باشن، اگه چیزی نمیگن از شخصیت و دل رحمیشونه، اینم بگو روانی کسیه که پیک پیک مشروب میره بالا، نه کسی که به عمرش نزدیک این نجسی جات نشده، جواب منم خواست بده، درخواست بده، قبول میکنم اونجا بگه، چون انصاف نیست من حرفم رو بزنم و اون بخواد چیزی بگه و نتونه، چون تاپیک قفل میباشد.

اینارو باز به همون دوست عوضیت بگو😊

بخدا که فکر میکردم اگه بی ادبی لااقل مرد هستی و وجدان داری،، تو این یکی هم رفوزه شدی، بعد چند سال من تو رو ریپلای کردم؟؟ یا تو با این ایموجی= (🤣) بعد چند سال به نظر بنده احترام گذاشتی تو تاپیکی که مال تو نبود و به تو ربطی نداشت من رو ریپلای کردی؟؟ منی که باز تبریک بهت گفتم همونجا وقتی فهمیدم ازدواج کردی با اینکه تو به نیت مسخره کردن نظر بنده این ایموجی رو گذاشتی، میبینی؟ فرق من و توی بیفرهنگ بیادب همینه،، شما نبودی شروع کردی؟؟ شما نبودی تو اون تاپیک درحالی که من تو رو ریپلای نکرده بودم، به استارتر گفتی این دیوونه روانیه؟؟!! من تو رو چجوری تگ کردم که دیده نمیشه؟؟ من به ازدواج تو کار دارم؟ بیچاره من 2 برابر سن تو رو دارم چکار به ازواج تو دارم، اگرچه تو منطقه ما زیر 30 دختر ازدواج نمیدن چون گفته بودی 17 سالته 2 سال پیش،،، و ادعا کرده بودی که از ازدواج متنفری، من فقط همین ادعای دروغت رو به روت آوردم، اونم وقتی پررویی کردی،،، بخدا دلم واست میسوزه که بخوام اذیت یا تحقیرت کنم، چون مشخصه از طبقه اجتماعی بالا که هیچی، متوسط هم نیستی، واسه همین راحت توهین میکنی و فوحش به بقیه، کاری که به راحتی از دست من ساخته نیست، تو مرور کن از اول که من اومدم تو سایت آیا تا به حال توهینی از من شنیدی؟ اگه شنیدی از طرف من اجازه داری تاپیک بزنی و بگی اینارو گفتی، ولی تو چندین بار توهین کردی به بنده، الانم من نمیخوام تحقیر کنم کسی رو، خودم هم خیلی بالا نمیدونم، الانم شاید داروهاتو نخوردی و شاید یه چیزی نوشیدی که به این شدت و وقیحانه و با دریدگی کامل تاپیک زدی تا خودت رو رسوا کنی،، ولی راحت باش دروغ که مجانیه، خدا رو هم که نمیشناسی از حق الناس بترسی، من همینجا حلالت میکنم، فقط نمیدونم خدا چطوری جواب تو رو میده، فقط فکر نمی کردم تا این حد پست و حقیر باشی یه روزی نقاب از روی چهره خوبی که نشون میدی برداشته میشه، و ماهیت ضد انسانی و وحشیت نمایان میشه
من آرزوی اون روز رو ندارم چون رسوا شدن دیگران من رو خوشحال نمیکنه، فقط دیگه نبینمت، هیچ جا نبینمت، بوی کثافت اومد ازت،، تو دختری واقعا؟ جدی میپرسم دختری؟ چون اصلا حیا نداری، عاطفه هم نداری، دردوبلای همه کاربرهای مهربون سایت بخوره تو فرق سرت از بس که نفهمی، نفهمی عیبه ولی جرم نیست، شایدم روانی هستی، چون چند بار توی تاپیک ها دیده بودم که خوب بودی یهو قاطی میکردی، به هر حال معلوم نیست چه نونی بهت دادن خوردی که تا این حد حیوان و بی آبرو شدی، خلاصه من حلالت کردم برو به زندگیت برس، تو هم که تاپیک زدی، دلت خنک شد که خودت رو بی آبروی عالم کردی، اگه آبرویی بوده باشه.....

همین جن گیر که اینجا نوشتی همیشه هست، اگه منظورت همونیه که هر شب میومد و به نی نی یار ها توهین میکرد، همون موقع تو یه تاپیک که دربارش صحبت بود، یک نفر مفصلا توضیح میداد که جنگیر با کاربر(وحشی) دوستن با هم؛
من چیزی در این رابطه نمیدونم خودم رو هم گناهکار نمیکنم، فقط دیدم 😊😊😊😊😊😊
نکنه همون اومد خاستگاریت 🤯🤯🤯🤯 الان زن همونی؟ 😵 😂😂😂😂😂😂
اگه اینطوره کیس مناسبیه به همدیگه هم میایین🤭 هر دوتاتون هم فوحش زیاد بلدین🤣🤣🤣🤣🤣🤣
خوشبخت باشید 😂😂😂✋✋✋✋✋✋✋