پاسخگوی۱۴۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 670 عنوان افسریه 88 بازدید | 9 پست سلام خانما امشب خیلی دلم گرفته خیلی احساس تنهایی دارم ده ساله بدون هیچ دوستی و اشنایی اینجا زندگی میکنم... حرف بزنیم کسی از این سمت افسریه مسعودیه شهرک کاروان مشیریه و... هست راجب محل امکانات نمیدونم هرچی بگیم همیشه یه بهونه ای هست حتی اگه دلیلی نباشه...🖤💫 1403/06/05 | 01:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاسخگوی۱۴۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 670 سلام منم نیرو هوایی هستم خیلی احساس تنهایی میکنم خیلی بده منم هیچکسی از نزدیکام بهم نزدیک نیستن همش هرروز هفته خونهم واقعا دیگ خسته شدم همیشه یه بهونه ای هست حتی اگه دلیلی نباشه...🖤💫
ادریناا7s عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 6698 خیلی بده منم هیچکسی از نزدیکام بهم نزدیک نیستن همش هرروز هفته خونهم واقعا دیگ خسته شدم ماهم هیچکس نداریم خودم همسرم و دخترم خیلی احساس تنهایی میکنم تصمیم گرفتم برم مشهد زندگی کنم حد آقل حرم میریم
پاسخگوی۱۴۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 670 ماهم هیچکس نداریم خودم همسرم و دخترم خیلی احساس تنهایی میکنم تصمیم گرفتم برم مشهد زندگی کنم حد آقل ح ... خیلی خوبه منم دوسدارم برم از اینجا ولی شوهرم نمیاد هم بخاطر کارش هم کلا اینجارو دوسداره هیچوقتم نیست از صبح تا شب سرکاره همیشه یه بهونه ای هست حتی اگه دلیلی نباشه...🖤💫
ادریناا7s عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 6698 خیلی خوبه منم دوسدارم برم از اینجا ولی شوهرم نمیاد هم بخاطر کارش هم کلا اینجارو دوسداره هیچوقتم نیست ... نمیدونم برم برامون خوبه یانه
پاسخگوی۱۴۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 670 نمیدونم برم برامون خوبه یانه فامیلی اشنایی کسی رو دارید اونجا؟؟ یا فقط بخاطر حرم همیشه یه بهونه ای هست حتی اگه دلیلی نباشه...🖤💫
پاسخگوی۱۴۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 670 داداشم اونجاستتهران خیلی دوس دارم ولی خیلی تنهام منم همینطور🥲🫂 همیشه یه بهونه ای هست حتی اگه دلیلی نباشه...🖤💫