2777
2789
عنوان

دوستان کمکککککک😭😭😭😭😭😭💔

121 بازدید | 10 پست

بچه ها داداش یکسالم رید روی فرش اتاقم😭😭😭😭😭😭

اصلا معلوم نیست چطور این عن دراومده لامصب اومد اتاقم بازی میکرد مامانم پشت سرش اومد دید پشتش لکه داره زود بردش بیرون بشورتش منم وسط نماز احساس کردم یه چیز سردی له کردم زیر.....😭😭😭😭حتی نمازم قط کردم حالم بهم میخوره 

مامانم اومد اون یه تیکه فرش رو شست حالا الان دراز کشیده بودم باز یه چیز خشک دیدم روی فرش  نگوووو باز اونم بود خشک شده وای می‌خوام بمیرم چطور نماز بخونم مامانم می‌دونم راضی نمیشه بفرسته قالیشویی وای می‌خوام خودمو بکشم 😭😭😭😭😭😭آدم نمیشم خب هی راهش میدم تو اتاق قبلا خو جیش کرد الانم رید چ غلطی کنم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۱۲متری

اوه چ بدددد

چند سالشه آخههههه 

پوشک سایزش هس؟!

ی روز وقت داری کل فرش تمیز کن جارو بعدم شامپو فرش بکش . روش رو فرشی بنداز تا سر فرصت بدید بشورن.

ما ی مهمون داشتیم از بس رعایت نمیکردن مادرم گفت تابستون میشوریم منم اینکار کردم روش رو فرشی انداختم نمیتونستم تحمل کنم بچه کوچیک نداشتنا ولی خودشون رعایت نمیکردن هوف🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اوه چ بددددچند سالشه آخههههه پوشک سایزش هس؟!ی روز وقت داری کل فرش تمیز کن جارو بعدم شامپو فرش بکش . ...

یکسال ونیمه

اره مامانم دم به دقیقه عوض میکنه براش ولی نمی‌دونم اینبار واقعا چطور دراومد😭😭💔💔 

تازه اون قسمت اصلیه رو خو مامانم شست مثلا لامصب کل اتاقو انگار گند زده خشک شدن جاشونم مشخص نیست خدایی چطور روی این نماز بخونم دیگه

یکسال ونیمهاره مامانم دم به دقیقه عوض میکنه براش ولی نمی‌دونم اینبار واقعا چطور دراومد😭😭💔💔 تازه ...

روفرشی بنداز 

شده ی پارچه ساده 

منم این مشکل بچه های خواهر برادرم کوچیک بودن داشتم البته خیس میکردن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من با اینکه میشستن باز نمیتونستم بعد پارچه مینداختم تا سر فرصت میدادن قالیشویی

روفرشی بنداز شده ی پارچه ساده منم این مشکل بچه های خواهر برادرم کوچیک بودن داشتم البته خیس میکردن🤦‍ ...

دیگه جمعش کردم فقط امیدوارم فردا مامانم قبول کنه بفرستیم قالیشویی چون همین ۳ماه پیش فرستادیم قالیشویی بخاطر اینکه جیش کرد روش نمی‌دونم داداشم مشکلش با فرش اتاقم چیه

دیگه جمعش کردم فقط امیدوارم فردا مامانم قبول کنه بفرستیم قالیشویی چون همین ۳ماه پیش فرستادیم قالیشوی ...

جمع کردی ؟ گفتم ۱۲ متری هس سخته خودتم گفتی قبول نمیکنه مادرت

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ببین ی نایلون که روش پارچه بگو بدوزه مامانت یا خودت. بعد این داداشت هر وقت میاد اتاقت بازی اونو سریع بزار این بشینه😅 اینجوری لااقل هرچی بشه خیالت راحته . چون کوچیکه خو میاد پیشت