2777
2789
عنوان

ازش جداشدم😔

100 بازدید | 7 پست

خیلی بد بود

فحاشی میکرد ب پدر و مادرم اونم ناموسی

بهم میگفت گدا گشنه 

میگفت بی عرضه

میگفت تو دختر نیستی چون عشوه نداری

چون نمیرفتم حضوری ببینمش همو ببوسیم میگفت تو ترسویی

صب تا شب در اختیار زن داداشش بود کلییی خرج خانوادش میکرد

یبار ازش ی چیزی خواستم انقدد منو پیچوند بیخیالش شدم چن بارم ب روش اوردم  فقط پوزخند میزد..

بهم گفت باید با مادرم زندگی کنیم چون تنهاست گفتم باشه

گفت داداشام و خواهرام سالی یکی دوماه میان اینجا باید پذیرایی کنم گفتم نه برگشت بهم گفت میخوای منو از خانوادم جدا کنی

کلی گیر میداد سر اینکه به دایی مامانم دس دادم

بدش میومد از اینکه با خالم صمیمی هستم میگفت نباید جواب سلامشم بدی

و...کلی بدی دیگع

کاربری دست دوخواهر و یک دوسته(به دلیل کمبود سیمکارت ک نینیار لطف میکنن فرت و فرت میترکونن)(صرفا جهت اطلاع مارپل های سایت)(حوصله حواب دادن ب تک تک پیام هارو نداریم..مخصوصا توهین که به کتفمونه) 

یعنی واقعا الان ناراحتی بخاطر جدایی؟ فک نمیکنی این بیشتر دستاورد بود توی زندگیت تا شکست؟

بعد از رفتن ۳۶۵۰۰ نفر از پاره های تنم ، خواهر و برادرای شجاع و دلیرم ، دیگه هیچ دل خوشی ب این دنیا ندارم 🕊️ عمو نوروز نیا اینجا ، بهار از یاد ما رفته ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه روزبخاطر این تصمیم جداییت صدبار از خودت تشکر میکنی عزیزم 

دختر عاقلی هستی که آینده نگری کردی خیلی ها هستن عشق چشماشون رو کورمیکنه نمیبینن داخلش که میشن تازه میفهمن نه راه پیش دارن نه راه پس دارن 

میخواستم درس بخونم نذاشت اخرش گفت عرضه نداری

میرفتم بیرون یا خونه اقوام نمیذاشت اخرش گفت تو افسرده ای

چون اهل ارایش نیستم زیاد میگه تو پسری در حالی که یکسال قبل اشنایی منو زیر نظر داشته همیشه همینطوری بودم

هررچی میشه میگه مادرم

میگم از این شهر بریم میگه مادرم نیاد نمیام

کاربری دست دوخواهر و یک دوسته(به دلیل کمبود سیمکارت ک نینیار لطف میکنن فرت و فرت میترکونن)(صرفا جهت اطلاع مارپل های سایت)(حوصله حواب دادن ب تک تک پیام هارو نداریم..مخصوصا توهین که به کتفمونه)