2777
2789
اره درست میگی الانم پس تلاش میکنم یا میشه یا نمیشه البته من فقط تو فرجه ها و بازه امتحانات درس خوندم ...

والا امتحانات فرهنگیان همون فرجه براش درس بخونی کافی 

نصف بچه‌ها که مثلا استعداد درخشان شدن توی کلاس ما همش اعتراض زدن و التماس کردن که نمره گرفتن 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
کجا رو باید بزنم برا رتبه؟

گزارش های آموزش 

دانشجو 

تطبیق و رتبه

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه گلم پرسیدیم گفتن نمیشه فقط رشته خودت میتونی از استعداد درخشان استفاده کنی تغییر رشته رو باید کنکو ...

یعنی من آموزش ابتدایی ام نمیتونم برم گرایشای روانشناسی؟

چون اموزش ابتدایی ادامه ایی نداره و تو لیست رشته هایی که مجازه برا ارشد بره گرایشای روانشناسیه 

منکه دانشگاه خودم ارشد نداره🙁 خیلی بده باید برای دولتی های دیگ درخواست بدم من چون فرهنگیانم دانشگاه ...

قرار نیست اصلا هرکس ثبت نام کرد قبول بشه 

هیچ تضمینی به قبولی نیست 

من خیلی از دوستام چندین تا دانشگاه ثبت نام کردن خیلیاشون هیو کدوم رو قبول نشدن یا نهایت ی دانشگاه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
والا امتحانات فرهنگیان همون فرجه براش درس بخونی کافی نصف بچه‌ها که مثلا استعداد درخشان شدن توی کلاس ...

خودتونم فرهنگیانین ؟

بعد اعتراضشون مورد قبول بود؟

قرار نیست اصلا هرکس ثبت نام کرد قبول بشه هیچ تضمینی به قبولی نیست من خیلی از دوستام چندین تا دانشگاه ...

خب اگه جزو نفرات برتر باشی مگه امید به قبولی نیس؟

خودتونم فرهنگیانین ؟بعد اعتراضشون مورد قبول بود؟

بله 

اره دیگه می نوشت عروسیم بوده نرسیدم خوب درس بخونم استاد کمک کن 😂 اونا هم قبول می کردن 

درصورتیکه طرف دو سال پیش عروسی گرفته بود دروغ می‌گفت 

خب اگه جزو نفرات برتر باشی مگه امید به قبولی نیس؟

نه 

از هر دانشگاه هشت ۹ نفر جز نفرات برترن 

همه که قبول نمیشن ما حتی نفر سوممون هم قبول نشد 

اصلا استعداد درخشان تضمینی به قبولی نیست اینو تو خود فرما هم نوشته 

من دوستم نفر دوم همه دانشگاه هارو جز نفرات ذخیره ی اونم ۱۴ به بعد قبول شد که یعنی هیچی دیگه 

عزیزم معدلت چند بوده؟ و اینکه چه دانشگاه و رشته ایی رفتی؟

من چندسال پیش نفرسوم بودم معدلم ۱۸وخردی دانشگاه تهران 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

یعنی من آموزش ابتدایی ام نمیتونم برم گرایشای روانشناسی؟چون اموزش ابتدایی ادامه ایی نداره و تو لیست ر ...

میشه

هم علوم تربیتی هم روانشناسی