پاپاپ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 58 عنوان عمل بینی 132 بازدید | 17 پست سلام من پس فردا عمل بینی دارم ولی خیلی استرس دارم ، میترسم بی هوش بشم دیگه به هوش نیام🥺 ، بعضی اوقات که سرما میخورم تنگی نفس میگیرم اما الان اینطور نیستم خیلی میترسم از عمل، اگر کسی تجربه داره بگه ممنون 1403/06/04 | 23:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماکالانی عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 825 بهترین بخش عمل تا اید بیهوشیهبعدش سخته نترس🦦 هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن😌💅🏻
پاپاپ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 58 انشالله به سلامتی بینی ات استخوانی یا گوشتی؟ استخوانی ممنونم
پاپاپ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 58 بهترین بخش عمل تا اید بیهوشیهبعدش سخته نترس🦦 درد نداره موقع عمل یا بعدش؟
پاپاپ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 58 خوشبحالت😍به سلامتی به بعدش فکر کنم که داف میشی😅 😂😂😂
ماکالانی عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 825 درد نداره موقع عمل یا بعدش؟ موقع که نه اصلااااا چیزی نمیفهمی دارو که بهت تزریق میشه یه سرگیجه میگیری بعدشم دیگه نمیفهمی چی شد اصلا یهو صدات میکنن که پاشو عمل کردیفقط اینکه بعدش من به خاطر دارو بیهوشی بالا اوردم که بدترین بخشش بود خیلیم تشنم بود ولی بهم آب نمیدادن😂😂😂 هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن😌💅🏻
butterfly_stomack عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 4134 ببخشید یه سوال درسته ک میگن بعد از عمل از دکتر بخواید کخ از دماغتون عکس بگیرههمون موقع که بیهوشی منظورمه
پاپاپ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 58 موقع که نه اصلااااا چیزی نمیفهمی دارو که بهت تزریق میشه یه سرگیجه میگیری بعدشم دیگه نمیفهمی چی شد اص ... ممنونم از شما 🙏 ، فقط من گاهی اوقات تنگی نفس میگیرم وقتی سرما میخورم ، به دکترم نگفتم چون نپرسید ، برای این یکم استرس داشتم
پاپاپ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 58 ببخشید یه سوال درسته ک میگن بعد از عمل از دکتر بخواید کخ از دماغتون عکس بگیرههمون موقع که بیهوشی منظ ... نمیدونم، ولی فکر کنم اجازه میگیرن
ماکالانی عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 825 ممنونم از شما 🙏 ، فقط من گاهی اوقات تنگی نفس میگیرم وقتی سرما میخورم ، به دکترم نگفتم چون نپرسید ، ... 🎀🤍بینی جدیدیتم پیش پیش مبارک باشه تنگی نفسم نگران نباش شست و شو که بدی اوکی میشه به مرور چون اولاش به خاطر لخته های داخل بینی سخته نفس کشیدن هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن😌💅🏻
پاپاپ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 58 🎀🤍بینی جدیدیتم پیش پیش مبارک باشه تنگی نفسم نگران نباش شست و شو که بدی اوکی میشه به مرور چون اولاش ... خیلی ممنون 🙏🙏🙏🙏🌱
پاپاپ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 58 🎀🤍بینی جدیدیتم پیش پیش مبارک باشه تنگی نفسم نگران نباش شست و شو که بدی اوکی میشه به مرور چون اولاش ... سلام عمل کردم 🙌😅
ماکالانی عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 825 سلام عمل کردم 🙌😅 مبارکهههه 😍خوب بود؟😂😂 هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن😌💅🏻