2777
2789
عنوان

تجربه ت جاوز💔

658 بازدید | 30 پست

داشتم یه کیسیو بررسی میکردم،یه دختر بچه ۱۲ ساله که ماه اخیر یه پسری به زور میبرش تو مغازش(گلفروشی)و متاسفانه اتفاقی که نباید میوفتاده افتاده...💔

این بچه داغون بود،همش گریه کلا از این رو به اون رو شده بود،تروخدا مراقب بچه هاتون باشین حتی در مورد نزدیک ترین و مورد اعتماد ترین آدمای زندگیتون:)

اگه تو اطرافیانتون چنین اتفاق تلخی افتاده خدایی نکرده بگید شاید مفید باشه واسه دیگران💜

تجربه خودمم در ادامه میگم طولانی میشه اینجا

نیمچه طبیب✨️؛هواخواه توام جانا و می‌دانم که میدانی که هم نادیده میبینی و هم ننوشته میخوانی❤️💍

امیدوارم به پسره قصاص داده باشن

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

امیدوارم به پسره قصاص داده باشن

نمیتونم بگم خوشبختانه یا متاسفانه،کاسبای اون محله انقدر زدنش که چند روز رفت تو کما بعدشم فوت کرد

نیمچه طبیب✨️؛هواخواه توام جانا و می‌دانم که میدانی که هم نادیده میبینی و هم ننوشته میخوانی❤️💍

6سالگی:) 

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

وایی خدای منننن اسیب دیده بود که آورده بودن دکتر ؟ چطور این اتفاق افتاد خدا لعنت کنه این موجودات کثیف رو آخه بچه دوازده ساله بی ناموس !!!با چیه اون طفل معصوم تحریک شدن عنتر مریض جنسی 🥺🥺🥺

ای خدا لعنت کنه این بی وجدان هارو بچه رو بکشی بهتره تا عذاب روحی بعد تجاوز اون بچه بعد تجاوز هرروز میمیره زنده میشه ازهمه خجالت میکشه آیندشو نابود شده میبینه تا بخواد با این موضوع کنار بیاد نصف جوونیش برباد رفته الهی خیر دنیا و آخرت نبینن همچین آشغالایی

نمیتونم بگم خوشبختانه یا متاسفانه،کاسبای اون محله انقدر زدنش که چند روز رفت تو کما بعدشم فوت کرد

من شاید قلبم سیاهه ولی واسه همچین کسی نمی تونم لفظ متاسفانه به کار ببرم.فقط امیدوارم واسه کاسبای اون محل مشکل جدی به وجود نیومده باشه و اون دخترم بتونه دوباره زندگیشو بسازه

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
من در ۱۴ سالگی این اتفاق برام افتاد😔 و هنوز در روانم تاثیر گزاشته💔

عزیز دلم واقعا متاسفم💔ولی تقصیر تو که نبوده...حتما برو مشاوره اگه شرایطشو داری میدونم خیلی تاثیر میذاره رو روح یه دختر ولی به خاطر اول خودت بعد خانوادت سعی کن کم کم فراموشش کنی دختر قوی💜

درود برکاسبای محله  این محله ما اینقدر بی غیرت هستن ک این اتفاق ها رو عادی میبینن دختره هم از ترس ابروش خودکشی میکنه 😭😭😭