2777
2789
عنوان

قانون جذب🌸

212 بازدید | 29 پست

کسی تاحالا از قانون جذب استفاده کرده؟

بابد هرشب و صبح بنویسم یا نه فقط صبحا؟

اگه کسی میدونه لطف کنه کامل توضیح بده🥹🩷

(اگه اعتقادی ندارین لطفا چیزی ننویس مرسی)

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

3

6

صبح ظهر شب یجوری باید بنویسی انگار وجود داره زبان کاینات ارتعاش وحسه با احساست ب.کاینات بفرس احساستو حس خوبتو و یجوری ببینش انگار حسش میکنی و شکرگزاری کن

یک عشق متافیزیک ، انرژي خوان تاروت،انسان شناسی، فلسفه وروانشناسی استرولوژی و نویسنده   

بله عزیزم من استفاده کردم ولی فقط قانون جذب نیس خیلی چیزای دیگه هست

مثلا چی؟

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

369 صبح ظهر شب یجوری باید بنویسی انگار وجود داره زبان کاینات ارتعاش وحسه با احساست ب.کاینات بفرس احس ...

مرسی گل

قانون جذب هم خوبه ولی بهتر از اون اذکار خیلی بهترن ..همین چند شب پیش من گفتم فرداش کارم راه افتاد

چه اذکاری میگی گلم

مثلا چی؟

ببین کلا قانون جذب واقعیت داره و خیلییی از نویسنده و فیلسوفان اثبات کردن 

ولی باور داشتن به تنهایی کافی نیست 

شما باید کنارش پاکسازی داشته باشی ک بهتر عمل کنه 

چیزی راب چاکرا میدونید؟

ببین کلا قانون جذب واقعیت داره و خیلییی از نویسنده و فیلسوفان اثبات کردن ولی باور داشتن به تنهایی کا ...

چون  باور دارم یه روزی به خواسته هام میرسم ،میخام انجام بدم😅

نه نمیدونم

ذکر یا رئوف و یارحیم هزارو یک مرتبه ولی اگر قبلش بعد نماز واجب تو سجده ۴۰ مرتبه بگی لااله الا انت سب ...

ممنونم

بله عزیزم نمیتونم توضیح بدم خیلی طولانیه فقط برو کتاب راز راندا بران را بخوان

🌸🩷