2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی مشورت میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 17 پست
ببینید از ی سنی دیگه مادر و پدر مسئول حساسیت های فرزند نباید باشن ... فرزند خودش باید با احساساتش کن ...

خب من الان با هیچکدوم برای حل مشکل حرف نزنم؟

دعا کنید شهید شم:)..... ‌                                             البته اولش آدم شم:(‌                                                                                                                                  اونقده یا حسین میگم تا حاجتم روا شه                             مثل تموم شهدا درد منم دوا شه❤️‍🩹                                                                                                                                                                                                     فدات شدن آرزومه، آبرومه برام کاری کن بابا مهدی❤️‍🩹
خب من الان با هیچکدوم برای حل مشکل حرف نزنم؟

حرف بزنید اما حساب  شده ... حرفاتون باید بسته به شرایط و روحیات اطرافیانتون در راستای حل مشکلشون باشه ...

مثال میزنم  : وقتی برادر بزرگترتون میاد و با حال ناراحت از مادر گله میکنه که مادر تلاش های منو نمیبینه نباید بگید خب بیشتر تلاش کن باید بگید مادر تفکرش متفاوته اما من میدونم تلاش میکنی و نباید از توقعات مادر ناراحت بشی ...مادر شاید متوجه نیست مسائل داره چطور پیش میره ...

یا وقتی مادر از برادرتون گله دارم بگید دوره زمونه عوض شده مادر زیاد از داداش توقع نداشته باش همینقدرم تلاش کرده خیلی خوبه ...

و حالا حرف های اینطوری بسته به شرایط و اتفاقاتی که ازشون آگاه هستید 

حرفاتون به برادرتان  در راستای کم کردن عذاب وجدان متوقع بودن مادرتون و تلاش برای مستقل بودنش 

و به مادرتون بیشتر سعی کنید خوبیای برادر رو یادآور بشین و نا محسوس ازش بخواین توقعشو کم کنه اما نه مستقیم چون واکنش تندی احتمالا نشون بده

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرف بزنید اما حساب شده ... حرفاتون باید بسته به شرایط و روحیات اطرافیانتون در راستای حل مشکلشون باش ...

باشه ممنون از کمکتون🌹

دعا کنید شهید شم:)..... ‌                                             البته اولش آدم شم:(‌                                                                                                                                  اونقده یا حسین میگم تا حاجتم روا شه                             مثل تموم شهدا درد منم دوا شه❤️‍🩹                                                                                                                                                                                                     فدات شدن آرزومه، آبرومه برام کاری کن بابا مهدی❤️‍🩹