2777
2789
عنوان

بی نمازی با نماز ها بیایین

484 بازدید | 35 پست

سلام میشه کمکم کنید ک چطوری همیشه نمازمو بخونم خیلی دوست دارم بخونم اما همش کاهلی میکنم یا نمیشه اگ تجربه ای دارید کمکم کنید...قران هم هرروز میخونم اما نماز ن از خودم بدم میاد دوست دارم بخدا نزدیکتر بشم چون بانماز ب ارامش میرسم ممنونتون میشم نظراتتون بدین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم منم منم ..

یا رب تو مرا به نفس طناز مده▪︎◇▪︎.                               باهر چه ب جز تُست مرا ساز مده▪︎◇▪︎.                            من در تو گریزان شدم از فتنه ی خویش▪︎◇▪︎.                    من آنِ تو ام مرا ب من باز نده▪︎◇▪︎                                         🤍🦋°•●•°🦋🤍                                                                                                       ___________________________________________________ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود                                             من تهی خواهم شد از فریاد درد..                                    __________________________________________________ همواره سعی کنید تا اتفاقات منفی را به مثبت تفسیر کنید (نیمه پُر لیوان را ببینید.)                                                               __________________________________________________.   نگرش مثبت باعث واکنش زنجیره‌ای از افکار، رویدادها و نتایج مثبت می‌شود.         _________________________________________________ ای ک مرا خوانده ای راه نشانم بده 🌸🌈در شب ظلمانیم ماه نشانم بده..✨️🌱

بهترین روش اینه که اول وقت بخونی 

من امتحان کردم مث تو بودم 

همش ول میکردم خسته میشدم 

از وقتی اول وقت میخونم ینی به محض اینکه اذان میگه میخونم خداروشکر ول نکردم

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 

بقول آقای قرائتی تا تیلفون خدا زنگ‌ خورد، گوشی رو بردار 

یعنی خودتو مقید کن که تا اذان‌ گفتن، و خدا صدات کرد، هر کاری که داری رو بذاری زمین و خدا رو معطل نکنی و بگی بله خدا جون، اومدم 

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

بهترین روش اینه که اول وقت بخونی من امتحان کردم مث تو بودم همش ول میکردم خسته میشدم از وقتی اول وقت ...

خداروشکر...منم یه مدت میخونم بدش کلا ترک میکنم نمیدونم واقعا چرا 

بادصبا نصب کن ک اذان بده تا همون لحظه سریع وضو بگیر و بخون من اگ بندازم تاخیر میرههههههههههه تا اخر ...

دآرم عزیزم اما همیشه موقع اذان کار دارم مشغول یکاریم خیلی وقتا هم میگم تاالان نخوندم الان بخونم چی میشه با یبار خوندن خدا ک نمیبخشه

بقول آقای قرائتی تا تیلفون خدا زنگ‌ خورد، گوشی رو بردار یعنی خودتو مقید کن که تا اذان‌ گفتن، و خدا ص ...

دعا کن بتونم همیشه بخونم خیلی دوست دارم...خیلی آرامش میده احساس سبکی میکنم

دعا کن بتونم همیشه بخونم خیلی دوست دارم...خیلی آرامش میده احساس سبکی میکنم

به دعای من و امثال من‌نیست، خودت باید بخوای، راهشم بهت گفتم‌، دو تا چیز دیگه هم میگم که کم‌فروشی نکرده باشم

اول این‌که همیشه وضو داشته باش، مخصوصا وقتهایی که داریی به زمان اذان‌نزدیک‌میشی

دوم این‌که همه‌ی کارا و برنامه‌هاتو بر اساس نماز اول وقت بچین، و مهمترین کارت نماز اول وقت باشه

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

من دقیقا همینحوری بودم

از این ب بد هر کاری داشته باشم‌میزارم‌واسه بد نمازمو اول وقت بخونم ببینم میتونم همیشه اینطوری باشم...بنظرت خدا این همه نمازهایی ک نخوندمو میبخشه

از این ب بد هر کاری داشته باشم‌میزارم‌واسه بد نمازمو اول وقت بخونم ببینم میتونم همیشه اینطوری باشم.. ...

اره حتما امتحان کن زمان زیادی که نمیبره 

بعد به مدت عادت میکنی اصلا نمیتونی ول کنی انگاری خدا خودش هولت میده 

منم این مشکلو دارم 🥲خیلی نماز قضا دارم سعی کن وقت کردی یکمیشو ادا کنی 

بعدم باید کمترین مقدارو در نظر بگیری مثلا اگه بین ۲ سال و ۳ سال شک داری همون دوسال باید بخونی برای ادای نماز قضا 

تو فعلا نماز الانتو شروع کن ب خوندن پناه بر خدا😅

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 
اره حتما امتحان کن زمان زیادی که نمیبره بعد به مدت عادت میکنی اصلا نمیتونی ول کنی انگاری خدا خودش هو ...

مممنونم عزیزم برات دعا میکنم از خدا میخوام کمکم کنه بتونم همیشه و سر وقت بخونم