2777
2789
عنوان

فیزیوتراپی

862 بازدید | 19 پست

بحث علاقه نیست،در مجموع نظرتون راجع به این رشته چیه؟از لحاظ پرستیژ کاری رادیولوژی بهتره یا فیزیوتراپی؟

بین این رشته ها کدوم رو ترجیح میدید؟

اگه تا حالا فیزیوتراپی رفتید لطفا راجع به کار فیزیوتراپ و درآمد و ... توضیح بدید

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بین پیرا پزشکی ها جزو بهترین هاس گلم هم درآمدش هم شرایط کاری و محیطش بهتره

به خاطر اینکه شنیدم میگن سنگین هست از لحاظ کاری شک دارم برم این رشته یا نه

گویا باید به بیمار ها کمک کنن برای جابجایی و نشستن و پاشدن و ...

درست یا غلط بودن این حرف رو نمیدونم.

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱

به لحاظ پرستیژ الان فیزیوتراپی بهتره و تا مقطع دکتری میتونی بخونی.درامد اگر کلینیک بزنی خیلی میتونه متفاوت باشه من ۲ سال پیش میرفتم فیزیوتراپی هر جلسه ۱۵ دقیقه ای ۱۰۰ تومن بود.۶ تا اتاق کوچیک داشت که همزمان پر بودن همشون.درامدش احتمالا بالای ۵۰ تومن بوده.

بنظرم اینده کاری فیزیوتراپ ها بهتر باشه.چون جمعیت ما در حال پیر شدنه و اکثرا تو سن بالا نیاز به فیزی ...

بله از این لحاظ کاملا درسته

فیزیوتراپی اگه بخای مطب بزنی هم سرمایه زیاد میخاد اما کلینیک ها و اینام میگیرن 

قدرت بدنیتم شنیدم باید خوب باشه 

غصه نخورقصه نویس زندگیمون خداستخدا که برا بنده اش بد نمیخواد…♥️🧡
به لحاظ پرستیژ الان فیزیوتراپی بهتره و تا مقطع دکتری میتونی بخونی.درامد اگر کلینیک بزنی خیلی میتونه ...

خود فیزیوتراپ ها برای جابجایی و نشستن و پاشدن به بیمار کمک میکردن؟

فیزیوتراپی اگه بخای مطب بزنی هم سرمایه زیاد میخاد اما کلینیک ها و اینام میگیرن قدرت بدنیتم شنیدم بای ...

درسته

بابت همین قدرت بدنی شک دارم تو انتخاب این رشته

رتبه چند شده؟

هنوز رتبه ها رو اعلام نکردن

اما رتبم در حدی هست که بتونم فیزیوتراپی روزانه بخونم