2777
2789
عنوان

وسواس فکری شدید

521 بازدید | 21 پست

سلام 

من مجردم ۲۲ سالمه وسواس فکری شدید دارم یعنی جوری که احساس میکنم بیماری خطرناک دارم مدام تو گوگل دنبال علائم

هستم 😔

اصلا نمی تونم ترکش کنم احساس میکنم یه چیزیم هست که خبر ندارم و قراره بمیرم 😑

کلا زندگی واسم زهرمار شده واسه یه کوچک ترین علائم تو بدنم به بیماری خطرناک نسبت میدم 

خیلی بد بین شدم 

لطفا هر کی راهکار داره بگه 😔😥

همش پیش روان درمان برو هم روانپزشک 

اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه  کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون) 

برو روانپزشک با قرص خوب میشی من خودم همه راهها رو رفتم روان شناس هرچی برا من فقط با قرص درمان شد البته شاید همه بگن اطرافیان اشتباهه قرص نخور ولی فقط خودم میدونم چقد حالمو بهتر کرد کنترل رو خودم اصلا نداشتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا من رو گفتی 

البته من نگرانیم برای خانوادمه نه خودم 

من از وقته که قرص های اعصاب رو کنار گذاشتم این بلا به سرم اومد 

واقعا عذاب آور ه 

گوگل لعنتی هم که فقط آدم رو میترسونع 

در دایره ی قسمت ما نقطه ی پرگاریم💔 چشم انتظارم خدایا بعد از این همه صبر سهمم رو از این دنیا بدی

برو روانپزشک با قرص خوب میشی من خودم همه راهها رو رفتم روان شناس هرچی برا من فقط با قرص درمان شد الب ...

پیش روانشناسی رفتم بهم چن تا تیکه کاغد داد کا هر اتفاقی افتاد بنویس اینا من والا حال و حوصله ندارم 

آخه میگن اگه بخوری بهش عادت میکنی و باید تا آخر عمر بخوریش

نه اینجوری نیست 

اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه  کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون) 
پیش روانشناسی رفتم بهم چن تا تیکه کاغد داد کا هر اتفاقی افتاد بنویس اینا من والا حال و حوصله ندارم

درسته من کردم فایده نداره باید کنارش قرص بخوری میگم من خیلی روانشناس رفتم سه سال تمام ولی خوب نسدم تا رفتم روانپزشک ۳ماهه اثر کرد قرصا 

منم همین مشکلو دارم و دارم با دست خودم زندگیمو نابود میکنمشوهرمو خیلی اذیت میکنم

خیلی بد دردیه 

چن بار رفتن دکتر همه چی نرمال بود ولی من قانع نمی‌شدم که شاید نتایج کاذبه