2777
2789
عنوان

سرقرار برم باهاش یا نه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی حتی اگه بهترین پسر بود من دوستی رو قبول ندارم 

درهرصورت دوستی با پسرا تنها زیر نظر خانواده و برای آشنایی بیشتر برای ازدواج با شرایط مناسب درسته بقیش مردوده 

شما طرفو شناختی افتادن تو چاه پرسیدن نداره عزیزم موفق باشید

به شما چه ربطی داره بساط تفریح ی نفر دیکه رو فراهم کنید نهایتش میگفتی احیانا کاری داشتی تماس بگیر هم ...

اصلا از قبل صحبتش بود بینمون که بریم بیرون

بعدم بهم گفته بود فلان ساعت میرسم اونجا

کامل درجریان بودم

اصلا پایه بیرون رفتنیم یه چیز عادیهتازه مال اونم خودمون حساب میکردیم اون کلا دوبار حساب کرد

چون پایه اید باید با هرکسی همنشین شید خودتون یه ذره فکر کنید ایا بیرون گشتن ارزش داره با اینجور ادما ادم هم کلام وهم سفره شه 

این رو بهش بدی دو روز دیگه درخواست مکانم میکنه ببین کی گفتم خود دانی

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
اگه دستت رو نگرفته بود میگفتم حالا نظرش یه دوستی معمولی بوده (که البته از نظر شخصی خودم اصلا درست نی ...

امروز زنگ زد گفت بریم

گفتم نمیام

خیلی خوشحال شدم

اونم گفت من میدونم تو از دیروز ناراحتی

گفتم نه اصلا یه بهونه الکی اوردم گفتم بخاطر این نمیتونم

اونم گفت باشه ولی دلم میخاست ببینمت

دیگه نرفتم درکل خداروشکر

اگه دستت رو نگرفته بود میگفتم حالا نظرش یه دوستی معمولی بوده (که البته از نظر شخصی خودم اصلا درست نی ...

خودمم اگر دستمو نگرفته بود واقعا بنظرم موضوع مهمی نبود این قضیه

اما وقتی اینجوری نزدیک میشه واقعا یه توقع دیگه داشتم