2777
2789

منم لایک کنین بخونم!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

۲ جفت گوشواره ۱ دستبند ۱ حلقه رینگ  طلا دارم .بقیه اش جواهرات 

.۱ جفت گوشواره  .دوتا گردنبند . ۳تا دستبند .دوتا سرویس .و حلقه ازدواجم 

متاهلم و شاغلم 

Amor mio arash♥️♥️♥️ مامان آیلین و آیدین

30 گرم تو دوران دوستی گرفته بود به عنوان پس انداز آینده فاکتور اینا همه اسم من بود جدیدا یه دستبند نزدیک 10 گرم گرفتم دیگه طلا های نامزدی و نشون اینا حساب نکردم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

خودتم‌بگو

من ۸ سال ازدواج کردم و مترجم هستم، درآمدم زیاد نیست ولی همونا و حقوق که از شوهرم میگیرم ( منظور همون پول تو جیبی هست که بهش میگم حقوق)، هر دو ماه تقریبا یه تکه طلا میخرم، نمیدونم چقدر شده، فکر کنم ۲۵۰ گرم شده باشن، حالا کمتر بیشترش رو نمیدونم. ولی بعضیا سنگ و مروارید هم دارن. طلای مصرفی میخرم، نگه میدارم، همه رو گذاشتم بانک. علی‌الحساب شکر خدا، شرایطی پیش نیومده که بفروشم. خیلی خانم‌ها فروختن برای خرید خونه و پاس کردن چک و از این قبیل مسائل که گاهی واقعا هم خوب و شیرین بوده، خیلی میترسم بفروشمشون مریض بشم، یکی دیگه از دلایلی که گذاشتمشون بانک به غیر از امنیت، اینه که بهشون وابسته نباشم. 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
خخیلی خوبه

شما خودتون چقدر طلا دارید؟ شاغلید؟ مجرد یا متاهل؟