2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 44 پست
بزار با هم حال کنن فقط مهریه پایین ببندین چون امکان طلاق زیاده ۵ تا سکه به نیت ۵ تن

میخواستن دست بذارن رو دختر خانوم جاافتاده تری

واقعا با چ‌منطقی این حرف رو زدین؟؟؟!!!!!!!!

پس آینده اون دختر چی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشق منی دختر قشنگم🥰🥰🥰

زنده باشید ❤️♥️

ولی خانوم گل فکر کنید دختر شما هم تو این سن میخواست ازدواج کنه

و شما نمی‌تونستید ممانعت کنید

آیا ب ۵ سکه رضایت می‌دادین

خیر پیش روشون باشه الهی با اون خانوم بودم ک گفتن مهریه کم لحاظ کنیدواقعا ۵ سکه آخه ؟!!!🚶🏻‍♀️

من خودم زیاد زدم دوست دارم اون دختر هم زیاد بزنه که پشتوانه اش بشع 

زنده باشید ❤️♥️ولی خانوم گل فکر کنید دختر شما هم تو این سن میخواست ازدواج کنهو شما نمی‌تونستید ممانع ...

من اصلان سکه نبستم برا دخترم به دامادم گفتم مهریه دختر من نمیخواد چون همدیگرو دوست نداشته باشید یک روز هم اشتباهه با هم باشید بیام پول داماد بخورم ؟😅🥰🥰🥰

من خیلی باهاش حرف زدم گفتم میخوای ازدواج کنی درست ولی با یه دختر ازدواج کن که حداقل بفهمه چی میکنه و ...

کار خوبی میکنی،گاهی آدم هرکاری میکنه،حریف نمیشه متقاعدشون کنه،درکت میکنم،بهرحال هردوشون پدر و مادر دارن،اما متاسفانه گاهی عاقبت کار از اولش مشخصه،فقط نمیخوان ببینن

کار خوبی میکنی،گاهی آدم هرکاری میکنه،حریف نمیشه متقاعدشون کنه،درکت میکنم،بهرحال هردوشون پدر و مادر د ...

من بهش گفتم خیلی راهنمایی کردم به عنوان یه خواهر آینده اش رو نشون دادم بهش ولی گوش نداد دیگه 

۱۶ ساله دختر بچس؟؟؟دختر بچه ۱۶ ساله منو تورو با هم قورت میده کجای کاری خواهر یه چیزایی دیدم بگم تعلی ...

پررویی و وقاحت به معنای آمادگی واسه زندگی مشترک نیست،اتفاقاً برعکس،دقیقاً همونایی که خیلی چیزا رو بهتر از من و شما بلدن،نباید ازدواج کنن،چون آخر ازدواج با همچین کسایی کاملاً مشخصه،بدبختی از نوع درجه یک

من اصلان سکه نبستم برا دخترم به دامادم گفتم مهریه دختر من نمیخواد چون همدیگرو دوست نداشته باشید یک ر ...

پول داماد خوردن!!!!

چ طرز فکر شما ...

ببینید منطقی صحبت کنیم

حتی تو قرآن هم اومده

پس اینجور نفرمایید

دقیقا وقتی تفاهم نباشه آرامش آسایش نباشه

نمیشه ادامه داد

ولی همون مهریه حق زن هست

پس این اصطلاح رو ب کار نبرید ک پول داماد خوردن!!!!!!

خیلی از آقایون بی دلیل موجه خانومشون طلاق میدن

اون زن ک جوونیش گذاشته

بعد طلاق باید چکار کنه بدون پشتوانه ای

این فقط ی نمونه و مثال بود

وگرنه بندهای بودن مهریه زیاده

من اصلان سکه نبستم برا دخترم به دامادم گفتم مهریه دختر من نمیخواد چون همدیگرو دوست نداشته باشید یک ر ...

اون مهریه به عنوان پشتوانه دخترتون هست فردا وقتی همه چیزا ازش گرفته بشه اونی که شکست میخوره دختر شماست البته خدانکنه کسی اینجور بشه ولی احتیاط شرط عقله