2777
2789
عنوان

زن داداشم

415 بازدید | 44 پست

من همونم که گفتم داداشم 23 سالشه و از یع دختر 16 ساله خوشش اومده 

رفتیم خواستگاری و اونا بله دادن من هر چقدر بهونه صفر آوردم که حداقل وقت بیشتری برای فکر کردی داشته باشن قبول نکردن 

آخه خیلی کوچولو هستن 

داداشم از لحاظ اخلاق و پول و اینا اوکی هست ولی آخه آدم دلش میسوزه من خودم اواخر 19 اوایل 20 ازدواج کردم چقدر گریه کردم که شما از دستم خسته شدین چون واقعا زود بود 

حالا نمیدونم چی بگم انشالله خوشبخت بشن و بمونن با هم 

کودک همسری و دفن آرزوهای بچگی و جوی که تو جامعه راه افتاده که همه باید ازدواج کنن ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار به داداش شما ندارما.اما موندم پدرو مادردختره چطور دلشون میاد تواین سن دخترشون شوهر بدن اخه

فکر کردی میتونن نه بگن اینقدر همین پدر مادرها بچه ها لوس و پرتوقع و حرف حرف خودشون بار آوردن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

واقاً متاسفم واسه داداشت که به دختربچه ۱۶ ساله به همچین چشمی نگاه کرده(عزیزم نمیخوام تورو ناراحت کنم ...

من خیلی باهاش حرف زدم گفتم میخوای ازدواج کنی درست ولی با یه دختر ازدواج کن که حداقل بفهمه چی میکنه 

ولی دیگه کاری ندارم بهشون 

واقاً متاسفم واسه داداشت که به دختربچه ۱۶ ساله به همچین چشمی نگاه کرده(عزیزم نمیخوام تورو ناراحت کنم ...

۱۶ ساله دختر بچس؟؟؟دختر بچه ۱۶ ساله منو تورو با هم قورت میده کجای کاری خواهر یه چیزایی دیدم بگم تعلیقی رو شاخشه😅

کار به داداش شما ندارما.اما موندم پدرو مادردختره چطور دلشون میاد تواین سن دخترشون شوهر بدن اخه

چون فقط زاییده بودن یمدت سرگرم شن بعدم ردش کنن بره

هیییچ خدایی هم نمیتونه از این حرف من خورده بگیره و بگه نه اینطوری نیست چون شرایط گویای همه چیز هست 

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤