2821
2789
عنوان

پریود نمیشم

83 بازدید | 10 پست

دوستان    

من دقیقا  ۱۵ روز  از  تاریخ  پریودیم گذشته  و هنوز  نشدم

۴ روزه  انواع  دمنوش   زیره رازیانه   زردچوبه  زعفران   دارچین  گل  محمدی     و سیاه دانه  عسل  و نعنا   آویشن  و  دوش  آب  گرم 

همه  رو امتحان  کردم  ولی  نشدم

چکار کنم  بنظرتون 😭😭

درد  شدید  تخمدان  هم  دارم  و نفخ  شدید 

قبلا پریودیم   منظم  بود  واسه  یه سونو  رفتم  دکتر و کلی  داروی  هورمونی   بهم  داد  تا  وقتی    اونا رو  استفاده  می‌کردم خوب  بود   وقتی  قطع  شدن  پریودی  منم  قطع  شد 

نمیخوام دوباره  داروی  هورمونی  استفاده  کنم 

تو رو  خدا راهنمایی  کنید  

دعاتون  میکنم😭😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تنبلی داری؟بیا با هم اصلاح سبک کنیم تا پری اینقد خودشا لوس نکنه

آره   تنبلی دارم  ولی   قبل  از اینکه  برم  دکتر    پری  کاملا  منظم  بود   من به خاطر  چیز  دیگه  سونو دارم  و گفتی  تنبلی  داری  و  دکتر  کلی  واسم   دارو  نوشت  همونا  نابودم  کردنم

پایه اتم  چون  واقعا  کلافه  شدم  با این   استرس  پریودی   

آره تنبلی دارم ولی قبل از اینکه برم دکتر پری کاملا منظم بود من به خاطر چیز دیگه س ...

منم یه مدت خوب شده بودم منظم منظم، موهامم ننیریخت جوش صورتم نمیزدم.

مهمترین چیزا 

نخوردن شکر و شیرینی و فسفود 

خواب از ساعت ۱۱شب تا ۷صب

پیاده روی

خوردن بادام 

اینا خیلی مهمن.

راستی استرس و غصه ممنوع !!این اخری سخته!!

چند ماه طول میکشه .

ایشالا تا شب یلدا مثلا بهتر شدیم 

خدایا شکرت ...

منم یه مدت خوب شده بودم منظم منظم، موهامم ننیریخت جوش صورتم نمیزدم.مهمترین چیزا نخوردن شکر و شیرینی ...

دقیقا  من  عکس  همه اینا  رو  انجام  میدم 🤣🤣

انشاللع   از امشب  باید  درست  شم

والا من حدود یه سال نشدم

فقط یه بار رفتم دکتر یه آمپول بهم داد خیییلی کم حجم و کوتاه مدت عادت شدم بعدم مادرم گفت یه موقع وابسته میشی هربار آمپول بزنی و بشی

من نذر کردم واقعیت نمیدونم شما اعتقاد دارین یا نه

ولی خب بعد اون نذر دوباره رو روال افتادم

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

چه نذری میشه بهم بگی🥺🥺

نذر صلوات حضرت ابوالفضل

۱۳۳ روزه  ۲۱ روزه و ۴۰ روزه میتونی انجامش بدی

فقط باید روزانه ۱۳۳ صلوات نذر حضرت ابوالفضل کنی

من ۱۳۳ روزه انتخاب کردم و روز نهم وضعیتم قرمز شد😁

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

آره تنبلی دارم ولی قبل از اینکه برم دکتر پری کاملا منظم بود من به خاطر چیز دیگه س ...

منم یه مدت خوب شده بودم منظم منظم، موهامم ننیریخت جوش صورتم نمیزدم.

مهمترین چیزا 

نخوردن شکر و شیرینی و فسفود 

خواب از ساعت ۱۱شب تا ۷صب

پیاده روی

خوردن بادام 

اینا خیلی مهمن.

راستی استرس و غصه ممنوع !!این اخری سخته!!

چند ماه طول میکشه .

ایشالا تا شب یلدا مثلا بهتر شدیم 

خدایا شکرت ...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز