2777
2789
عنوان

عشق یک طرفه

84 بازدید | 5 پست

منو همسرم دوسال نیم پیش عقد کردیم اولا خیلی دوسم داشت ولی کم کم فهمید دوسم نداره ولی نمیتونم ولش کنم بیشتر از یک ساله درگیریم و الان ۹ ماه ندیدمش دلم خیلی تنگشه ولی درگیر کارای دادگاهیم ولی حاضر نیست خودش بره درخواست طلاق بده میگه تو هرجا بگی میام ولی خودت اول برو چرا بعضی آدما با اینکه همو دوست دارن مجبورن جداشن

کاش عشق وجود نداشت کاش اگه یه روز عاشق کسی میشیم با همه چی بسازیم و از سختی های زندگی از زیر بار مسئولیت شونه خالی نکنیم

برام دعا کنین خدا مهرمو به دلش بندازه سرعقل بیاد حاضرم دنیامم بدم ولی با اون باشم ولی رفتاراش اصلاح بشه نمیخوام دوسال دیگه برگردم سرجای اولم

دعا کنین پسرخوبیه ولی میگه نمیتونم اونجوری که باید برات شوهر خوبی باشم نمیدونم چرا کم آورده از رفتاراش انگار از من دلسرد شده ولی نمیفهمم چرا آخه

حاضرم هرچقدر لازمه صبر کنم ولی مشکلاتمون حل شه و بریم سرخونه زندگیمون

منم یه جاهایی بد اخلاقی کردم ولی خوب اینا جزوی از زندگیه نمیشه انقدر سخت گرفت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم این مرد برای تو شوهر بشو نیست مردی که دوستت داشته باشه وجدانش قبول نمیکنه 9 ماه زنشو نبینه بخو ...

مثل روز روشنه دیگه منو نمیخواد ولی عشق اینا حالیش نیست برامون دعا کن اگه قسمت همیم بریم سرخونه زندگی خودمون وگرنه دلم آروم شه

مثل روز روشنه دیگه منو نمیخواد ولی عشق اینا حالیش نیست برامون دعا کن اگه قسمت همیم بریم سرخونه زندگی ...

فقط عمرتو هدر نده تا جونی دل بکن نزار ده سال همینطوری ی لنگه در هوا باشی